Presne tak, robi to asistent radenia, mam to tak aj ja, je to normalne a mne sa to paci!
Ja spojku pouzivam na radenie smerom dole len výnimočne (z 2 do 1 radim so spojkou).
Uplne parádne to funguje ked ideš športovú jazdu vo vysokých otáčkach a pred zatáčkou dáš kvalt dole, parádne to strelí v DYN móde do výfuku
erne818 napsal:
Presne tak, robi to asistent radenia, mam to tak aj ja, je to normalne a mne sa to paci!
Ja spojku pouzivam na radenie smerom dole len výnimočne (z 2 do 1 radim so spojkou).
Uplne parádne to funguje ked ideš športovú jazdu vo vysokých otáčkach a pred zatáčkou dáš kvalt dole, parádne to strelí v DYN móde do výfuku
JoJo - ten požitek z jízdy je fenomenální
Over than 250k km on BMW GS bikes
erne818 napsal:
cus draci ja na svem LC2014 s najezdem 19000km a bez asistentu mi to dela taktez i kolikrat ze 4 na 3 sam si da meziplyn,kdyz ho nedam ja neni to pokazde ale dela.myslim ze je to i lepsi pro rychlostku nejsou to pak takovi prdy
Co to porad melete o meziplynu. Kdyz pridate plyn s vystavenou spojkou, to prece neni zadny meziplyn. Meziplyn je kdyz zmacknu spojku, vyndam rychlost, pridam plyn, zmacknu spojku a pote teprve zaradim novou rychlost. To muzete na motorce delat pouze mezi 1. a 2. Rychlostnim stupnem.
Pokud pridate plyn se zmacknutou spojkovou packou, tak si myslim, ze nicemu nepomuzete.
Pokud si myslite, ze se mylim, tak mi to klidne objasnete.
Upravil vsezved dne 22.06.2018 11:21
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
vsezved napsal:.
Pokud pridate plyn se zmacknutou spojkovou packou, tak si myslim, ze nicemu nepomuzete.
Tak si zkus takto někdy podřadit a pak to třeba pochopíš. Když jedu ostřejší jízdu tak podřazuji jedině takto a pro mě třeba naprostá nutnost z 3 na 2. Už se mi párkrát bloklo zadní kolo když jsem při vyšších otáčkách podřadil na dvojku a od té doby jedině s meziplynem nebo tomu klidně říkej "s uprdnutím", je to jedno