Zdravím, stala se mi při dovolené nemila věc, prasknul mi podsedlovy ram, držela hopouze jedna tyč od stupacek????
Teď se ram snažím vyndat a nechat zavarit a vystuzit ...
Nemáte nějaké foto vyztuh, aby ram držel a už nepraskal???
Díky
Provizorně mi to zavaril nějaký Ital na dojetí domu jen bych to chtěl ještě nějak vystuzit, aby se to už neopakovalo...
Píšu kvůli inspiraci, pokud už to někdo řešil, rad bych se inspiroval
Bohumil napsal:
Ale proc by svaroval nezerz na plechovy ram...udelat tak jak sem to napsal a nevimislat hnupoviny.
ale prdlajs
Svarit ram a udelat nejakoz peknou vystuhu nenusi to vypadat prece jak svarenec na vesnicke karce na drevo osobne by jsem chtel abybto bylo funkcni a nejak to vypadalo,ty navareny plechovy trojuhelbiky jsem m uz videl w vypada to silene ale proti gustu zadny disputat
Bohumil napsal:
Ale proc by svaroval nezerz na plechovy ram...udelat tak jak sem to napsal a nevimislat hnupoviny.
ale prdlajs
Svarit ram a udelat nejakoz peknou vystuhu nenusi to vypadat prece jak svarenec na vesnicke karce na drevo osobne by jsem chtel abybto bylo funkcni a nejak to vypadalo,ty navareny plechovy trojuhelbiky jsem m uz videl w vypada to silene ale proti gustu zadny disputat
no dobry ale co inyho tam chces dat nez ty trojuhelniky.sak to nemusi byt uplne trojuhelnik treba tujednu stranu vybrousit do pulkulata...jinak nevim leda posvarovat druhy ram z lesenove trupky....
Kupredu spatki ni krok...