Zdravím,
nenašel by se někdo kdo je schopný a ochotný, odstranit starou barvu a nalakovat ventidekly ? Nebo tip kde by to solidně udělali.
A druhý dotaz : můžu nechat svody opískovat, nebo je jiná technologie jak z nich zase udělat pěkné ?
dík
Š.
chstepan přiložený následující obrázek:
chstepan napsal:
Zdravím,
nenašel by se někdo kdo je schopný a ochotný, odstranit starou barvu a nalakovat ventidekly ? Nebo tip kde by to solidně udělali.
A druhý dotaz : můžu nechat svody opískovat, nebo je jiná technologie jak z nich zase udělat pěkné ?
dík
Š.
Udělej to obráceně. Víka opískovat a nalakovat. Ale svody určitě nepískovat,protože by jsi je z.k.u.r.v.i.l. Ty se dají očistit třeba silichromem,nebo na ně existuje speciální pasta,ale nevim jak se jmenuje. Zeptej se nějakýho čopráka,čím si leští svůj stroj.
Ale nemysli si,že ti čistý svody dlouho vydrží. Zamodrání se objeví po první vyjížďce.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja vozim hlinikovy veci chemicky odlakovat tady do rousinova, pak to este vymachaji v nejakym roztoku dyz to de na komaxit aby to nebublalo jak se to vypaluje...co vidim tak tam maji na odlak cely stary motorky...ty vika myslim 100 kc kus.
Kupredu spatki ni krok...
https://www.vlesk...Y4QAvD_BwE na ten svod by jsem použil tuhle pastu, dělal jsem s tím ráfek i svody.. Je s tím práce ale výsledek luxusní.
per aspera ad astra
chstepan> když vidím ty svody, tak úplně v klidu použij brusné rouno a následně doleštit nějakou pastou. Brusné rouno Scotch Bride. Pokud máte v okolí firmu, která dělá s nerezem, tak ti kousek toho rouna dají. Taky se dá koupit v kotoučku do vrtačky.
GSA 1250 Rallye 2024
Hele to nevím.Dělal sem to na dvou 1150 a ted na DOHC je krásně vyčištěneja žádná změna nenastala.Tak nevím,je možný že nefunguje,ale to mě pramálo s.ere
Jo a k těm ventildeklům,taky sem to posral jednou u 1150 propískovalo se to a byly na vyhození.Oni sou asi fakt magneziový a to je měkký.Od ty doby to nechávám dělat balotinou a pecka