Nazdar, mam tokovy menši problem...a to že mi nefunguje klakson, na vypinači proud je tam chyba nebude...tak jedine přimo na nem..ale jaksi nevim kde se na motce nachazí 3 jsme ho hledali 10 min a nic tak jsme bud všichni slepí nebo to nemečti inženyři nekam dobře ukryli....at mi prosim, kdo ví kde je napiše... díky moc
Životní filozofie.........GS
Zdravím Jsem tu nováček, právě jsem si přivezl Dakara r.v. 2002 a zjistil jsem že netroubím Spínač na řidítkách spíná (přemeřeno), klakson natvrdo na autobaterce troubí, takže chyba někde po cestě. Někdo nějaké nápady, nebo spon el. schéma? Díky moc za každou radu. Honza
Tak pojistka bude vpořádku, protože je společná pro světla, blinkry a ty funguji. Zbývá relé, nebo kostra. Prosím chlapy, kde najdu relé a ukostření? Relé asi nějaká z krabiček u baterky pod černým krytem? Díky
Paranoid napsal:
Zkoušečku tam můžu dát, ale asi tam nebude ani volt, protože když klakson odpojím a připojím ho na autobaterku tak troubi
Tak když klakson troubý na řidítkách proud je tak čím to asi bude??? Poradím Někde je přelomenej kábel jdi po nich od přepínače až ke klaksonu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj, měl jsem ten samej problém. Dokonce hned 2x za půl roku Bylo to po pádu, kdy se trhly řídítka a kablík se uškubnul. Přetrh se těsně nad klaksonem přesně tam, kde se kabel provlíká. Klakson je vespod blatníku, tak sundej blatník a odšroubuj klakson. Pak jdi po drátech.Já měl kliku, že to bylo hned u toho klaksonu.