Zdravým kluci
Mám problém se svým Dakarem 01. Dnes při cestě do práce se mi stala nemilá věc jedu najedu na na dálnici přidám najednou se ozvala rána jako když střílí výfuk (nevim zda z motoru či výfuku) ale najednou přestala jed stratila výkon, pri přidání plynu žádná reakce jen jsem podřadil, zastavil a už se jen se vypla. Při zkoušení nastartovat jen starter točí ale nechytne mám náznak že by jo ale nakonec. Takže co s tím nestalo se to už někomu a co by to mohlo být. Za každou radu budu vděčný abych to co nejdřív dal dohromady
Upravil Baranec Michal dne 09.08.2018 07:01
Tak nové informace: zkusil jsem startovací sprej a motorka chytla takže motor bude snad ok. Takže tam nejde benzín a já se ptám na jaké bázi funguje palivové čerpadlo? Načerpá benzín a do těch hadiček to stříkne nebo jak to funguje, aby se tam ten benzín dostal. Díky za případnou odpověď.
Čerpadlo sice slyším, ale po sundání hadiček nic nevyteče jako by tam nebyl tlak mi přijde a o snímači jsem mluvil se servisákem a tohle mi řekl taky ale po téhle zkušenosti to prý čidlo nemůže být když to chytlo díky tomu spreji, ale vyčistit ho můžu tím nic nezkazím.
Tak kluci pokrok. Bylo to čerpadlo byla to hadička co je u čerpadla. Odpojila se od trysky která zásobuje motorku benzínem. Takže Vám všem děkuji za rady byli užitečné a hlavně vim na co si dát pozor příště. Díky kluci.