Zdravím,
chtěl bych se poradit o tom, zda-li by pasoval spojler od TT na mé plexi. Dle stránek je jen na originální plexi na GSA, ale nevím co mám za plexi já, jelikož na něm není jediné písmenko. A nebo jestli jsou ještě nějaké jiné varianty spojlerů?
bartus napsal:
Škoda, že jsi neřekl, když jsme montovali ty kufry. Ja ho mám, mohli jsme to vyzkoušet.
No, to je škoda.. Ale zjistil jsem to až teď že při delších přejezdech po dálnicích nebo po nějakých vysloveně rovných a nekonečně dlouhých okreskách tak nám s přítelkyni dos fučí do helem a mi to ještě třepe s helmou.
tak ošklivý to je, o tom žádná, ale to všechny,
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Od touratechu funguje tedy tento viz obrázek:
Jinak já jsem to vyřešil tobinátorem a mám klid. Opravdu to funguje a jezdím už jen s vyklopenou helmou
Spitfire přiložený následující obrázek:
[113.44Kb]
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Cejsi, pasoval... Mel jsem ho taky na ADV...
Ten s reminkem je hroznej
Kubrt přiložený následující obrázek:
[146.99Kb]
Upravil Kubrt dne 25.03.2020 18:24
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Nechával ho vyrábět Pertla tady z fóra, tak třeba ještě bude mít.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Zkusím se ještě poptat.
Ten spoiler vezmu tak jako tak . je to momentálně nejjednodušší řešení pro mě.
Bůhví kdy se podívám domů do ČR...
BMW R 1250 GS HP
Ex BMW R 1200 GS Rally DOHC
Používal jsem deflektor Puig (koupeno u Louise), ale po čase jsem ho sundal, vyvrtal do origo plexi nové otvory a celé plégo trochu zvedl a narovnal víc na kolmo. Mám 1150GSA a při mých 190cm to funguje skvěle. Navíc se mi plexi bez deflektoru mnohem míň třepe.