Trasa : Štěchovice, Malá lečice, lesní cesty, 4 brodiky 20 -30 cm nebo vedle po lávce,lesem - babskou roklí dál do lesa, lesem - lesní cesty směr Sv. Ján pod skalou nebo Karlštejn / Malá - Velká Amerika ( čundráci a Limonádovej Joe ten lom znaj ).
okolo 15 - 17 návrat směr Baranďák a dál domu.
Doporučené pneu : TKC, Mit 09, Karoo, a podobné s bradavkama.
Jídlo : 12 - 14:00 podle hladu .....hospoda / držgofka - kulajda, knedlo vepřo nealko nebo Guláš se šesti a zase do lesa.
Zahájení : Štechovice dole pod kopcem u zeleniny cca v 10:00
Konec : cca okolo 16:00 v okolí Karlštejnu - Brdy vojenské pásmo nebo třeba taky v Pičíně.
Nápad pro zpestření : lomy v okolí Berouna ( moderuje Leoš Mareš )
Přindá se někdo ?
Robert přiložený následující obrázek:
[254.48Kb]
Upravil Robert dne 31.03.2009 23:13
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Musím si něco zorganizovat - na 11.30 mám objednané auto do servisu na přezutí a nemůžu být na dvou místech najednou. Až to pořeším potvrdím účast. P.S. je trasa průjezdná po lesních cestách? Po lese mimo cesty nejezdím (mám za kámoše lesníka). Možná je to moje blbá zásada, ale zvyky se těžko mění a u mně vůbec
Asi se přidám, vybavenej jsem, jen musím jet v džínách, ale pro jednou to snesu BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
ja teda vyrazim z Berouna smer Karlstejn az Radotin a pak rovnou Zbraslav Stechovice..jestli se chce pridat, dalnici po ranu nemusim.WILL RACE FOR FOOD
No dobře, dneska jsem vlít do bahna a málem jsem to neustál ... ještě to moc neumím nicméně jedu BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Ahoj, pošlete mi fotky taky na mejl (tomaspalkoska@seznam.cz), díky Tom
Upravil Tom_P dne 05.04.2009 06:53
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i