Doufám, že jste mne nikdo včera neviděl,jak se válím na kolejích o Tyrše!
Nějaká dáma se ve sportovním Volvu rozhodla,že kolonu směrem na Malostranské nám. čekat nebude a nevšimla si, že vedle ní sedím na své bramboře,ověnčené Al.kufry (tzn. šířka podobná tramvaji,na jejíž kolejích jsem stál),a tak to do mně plácla a už jsem byl jak brouček na krovkách. Dáma vyskočila z auta s hroznou omluvou a že prý mi pomůže moto postavit (vážila asi jako jeden naložený kufr). Mávnul jsem rukou,bramboru postavil (šlo to docela snadno - zvedal jsem poprvé) a odjel. Odnesl to pouze lak na pravém padáku - modrý od Volva a levý od asfaltu. Jinak nic.
Copak nás chtějí všichni zabít!!! Bylo to přesně v 18.41.
Bud rád že máš na letošek už vybráno. Ber to jako velký + Ani na kafe tě nepozvala???
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
slonci napsal:
Doufám, že jste mne nikdo včera neviděl,jak se válím na kolejích o Tyrše!
Nějaká dáma se ve sportovním Volvu rozhodla,že kolonu směrem na Malostranské nám. čekat nebude a nevšimla si, že vedle ní sedím na své bramboře,ověnčené Al.kufry (tzn. šířka podobná tramvaji,na jejíž kolejích jsem stál),a tak to do mně plácla a už jsem byl jak brouček na krovkách. Dáma vyskočila z auta s hroznou omluvou a že prý mi pomůže moto postavit (vážila asi jako jeden naložený kufr). Mávnul jsem rukou,bramboru postavil (šlo to docela snadno - zvedal jsem poprvé) a odjel. Odnesl to pouze lak na pravém padáku - modrý od Volva a levý od asfaltu. Jinak nic.
Copak nás chtějí všichni zabít!!! Bylo to přesně v 18.41.
docela maso... hlavne ze ti nic neni.
do mne to temer presne v 18:00 napral kousek od Slap kamarad na hornetu.
Dostala to noha, bok a rameno... GSa se nejspis nedotkl. On to polozil a z pravy strany jsem mu telem promacknul nadrz.
Fakt maso.. davejte pozor... odbocoval jsem do leva, on prehlidl blink mne i Moraba a predjizdel nas.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2