Re4DeR napsal:
Ahoj, resili jste nekdo zvysenou plotnu na r11gs? Kdyz pouziju jen obyc univerzal od big hussky tak se mi pod topcase nevejdou bocaky :-/
Mám BigHusky plotnu, na ní Givi topcase a boční nosiče Givi a vejde se to bez problémů. Kolik ti tam chybí, nebo co máš za boční kufry ?
mysaccek přiložený následující obrázek:
[253.7Kb]
Upravil mysaccek dne 10.09.2018 17:07
700 GS, 1100 GS
mám vse od bighuskyho. (kufry s vyrezem) a nesedi to.
respektive bych asi mohl na plotne posunout kufr dozadu ale to uz se mi moc nelibi. i tak bych uz chtel ten topcas podeprit o ty drzaky bocnich kufru.
Upravil Re4DeR dne 10.09.2018 17:29
Byla to jen takova nozovka co vznikla v praci za par minut a uz to tam zustalo.
Jinak ted tam mam bocni kufr s vyrezem tak sundavani bocnich vik je malicko problem ale jde to.
V tydnu ti to nafotim a dam sem.
ty jo, ty plochace nevypadaj uplne pevne. udrzi se to v klidu jo? premyslim ze bych s kufrem popojel kousek dozadu misto nahoru. mely by pak bocaky jit i odklapet
ty jo, ty plochace nevypadaj uplne pevne. udrzi se to v klidu jo? premyslim ze bych s kufrem popojel kousek dozadu misto nahoru. mely by pak bocaky jit i odklapet
To byla jen provizorni verze co jsem spichnul jednou v noci v praci a uz to tam zustalo asi 10 let a myslim ze snad dobry jestli se to kejve ci ne jsem nikdy nezkoumal hlavne ze panimama byla spokojena ze se muze oprit