Ahoj ve spolek
Přestože jsou mi jasné výhody jednoúčelové motocyklové navigace, tak pořád odolávám a hledám výhody u telefonu, který mám a který běžně nosím po kapsách. Aktuálně používam Xperii z3 compact. Displej má solidně čitelný i na slunci, výkonově neutahatelná, dá se ovládat v rukavicích, dobíjení magnetickým kabelem na kontaky ze strany. Co tomu ještě chybí? Třeba aby mi s ním nikdo neutekl, když jdu platit na pumpě. Nebo možnost rychlého překlopení na výšku/na šířku.
Řešení?
Držák vlastní výroby ze kterého se stal docela zajímavý produkt
Univerzální zamykatelný držák
- vyrobený z plechu z nerezové oceli 2mm, matný povrch
- rozměrově nastavitelný pro většinu telefonů na trhu
- dostupné bezdrátové dobíjení
- telefon se dá do držáku pohodlně a rychle vložit jednou rukou, samočinně drží v zajištěném stavu
- tlumení vibrací pomocí silentbloků a na čelní ploše pomocí o-kroužků
- montuje se na plochu s dírami s roztečí 38x30
- mam k dispozici příslušenství pro montáž na různé motorky - BMW R1200GS, GSA, Honda CRF 1000L včetně nové Adventure sports, VFR 1200 Crosstourer, Tiger Explorer XC, KTM 950/990 a další...
Víc informací, kontakt pro více informací a objednání v našem internetovém obchodě MOTO-DRŽÁK-MOBILU
Sleva pro členy www.bmwgs.cz fora - 5% - při objednávce zadejte slevový kód "baworak24" a uveďte do poznámky své uživatelské jméno zde na foru..
Cau,
ja se tenhle vikend vratil z Mongolska, 24tis. km, mel sem s sebou tenhle drzak na RAMu a telefon Nomu S10. S obojim naprosta spokojenost. Drzak ma gumicku na vraceni raminka pro vyndani telefonu, gumicka vydrzela asi 3dny... :-) ale to samozrejme nicemu nevadi. Za me opravdu spokojenost a muzu doporucit jak drzak tak telefon.
ludas: Díky za pochvalu.
Zelená gumička se nepovedla, přestože mně na mým testovacím kusu drží několik měsíců :-( Teď dávám pevnější. Do budoucna mam vybranou pružinku, která tam pasuje pod zámek, aby se držák zajišťoval.
mam taky starší typ na 11gs a spokojenost. jen byl bez silentbloku takze jsem je musel doresit svepomoci, jinak telefon cinkal a sralo me to. ten novy typ vypada hodne dobre.
neplanujes nejaky upgrade ze stareho modelu? nevim jestli je to teda technicky mozny, nejspis ne
Upravil Re4DeR dne 12.09.2018 09:59
Re4DeR napsal:
mam taky starší typ na 11gs a spokojenost. jen byl bez silentbloku takze jsem je musel doresit svepomoci, jinak telefon cinkal a sralo me to. ten novy typ vypada hodne dobre.
neplanujes nejaky upgrade ze stareho modelu? nevim jestli je to teda technicky mozny, nejspis ne
S novým typem má starý společné jen boční dvakrát zahnuté úchyty, zámek a nějaký spojovák. Ostatní díly jsou jiné, takže upgrade spíš výměnou.
Můžu ale zkusit ten starší typ dát na web třeba pro zprostředkování prodeje použitých kusů.
Mně tu ještě 4 zbyly, tak si je nechávám na speciály jako třeba tento pro navigaci: https://www.faceb...mp;theater
Jak řešíš náhlou nepřízeň počasí?
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
street-dog napsal:
A nemáš náhodou zamykatelnej "speciál" na BMW Navigator IV ?
Speciály mám jen na čínskou navigaci karadar mt5001 a 8" tablet, co prodává Rockway.
Kdybych měl možnost to změřit, tak se dá něco vymyslet.
Pivos napsal:
Jak řešíš náhlou nepřízeň počasí?
Většinou otráveně čekám, až to přejde :-D Ale co se týče telefonu, tak nijak - je vodotěsný.
A většina z 80ti držáků, co jsem za půl roku prodal, byla právě na vodotěsné telefony. Ať už vyloženě odolné jako Nomu S10, Blackview, Xcover a podobně, tak i klasické "designové" plácačky jako Samsung Galaxy, iPhone, Xperia...Dneska už to není nic neovyklého.
Jediná nevýhoda telefonů je možná reakce na kapky vody. Stejný problém, jako u tomtom rider.
Jeste k ty vode a displeji. Na Nomu S10 mam ochrany sklo a nikdy zadny problem s dotykem jsem nemel. A to telefon dostava fakt zabrat. Prach, voda, pisek,... Fakt nikdy zadny problem.
to je moc pekny. jestli nejak vyresim kam s kabelem k navi na LC, hned poridim.
Mam jeste ten starej s kapsou od TT + nejakej novej od RAMu. Ale tohle vypada lip.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
....ze ja som vobec tuto temu otvaral, zas budem o par penazi chudobnejsi. vyskusal som uz viacero "puzdier/drziakov", ale vzdy nejaka vyhrada, toto by mohla byt konecna.
V utery jsem se vratil ze slovinska a mel mobil ve slide na tankbagu a celou dobu jsem si rikal, ze musim poridit nejaky drzak, a toto vypada super. Jen nemam vodeodolnej tel.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
V utery jsem se vratil ze slovinska a mel mobil ve slide na tankbagu a celou dobu jsem si rikal, ze musim poridit nejaky drzak, a toto vypada super. Jen nemam vodeodolnej tel.
Telefon nutně vodotěsný být nemusí, pokud ho za deště schováš, nebo zakryješ. Pokud ale jezdíš častěji a jinak do deště vybavený jsi, tak bych doporučil pořízení nějakého voděodolného telefonu. Komfort čitelnosti a práce s telefonem mimo slídu na tankvaku nebo v kapsičkách je nesrovnatelný.