ahoj, zaznamenal jsem, ze v CR pusobi minimalne tyhle dve instituce. Predem se omlouvam, jestli je to hloupy dotaz, ale: proc jsou dve, a jaky je v nich rozdil? Diky za odpoved.
David - Brno, 1150 GS.
Aha, tak to jsem mozna pichl do vosiho hnizda... asi je to ozehave tema nicmene - existuje nejaky oficialni rozdil mezi temi institucemi? Necim se navenek odlisovat musi.
Upravil David_BO dne 03.04.2009 00:52
David - Brno, 1150 GS.
řekl bych že se standartně už moc lidí nemohlo domluvit je tedy potřeba udělat 2 menší skupiny -vždyt je to v celým světě zachvilu budou i 2 evropský unie
hlavně nikomu nic nenařizovat jak a co má dělat pak to klape, si myslím já.
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Alda napsal:
Teda kdyz si tu diskuzi prectu, muzu vam rict, jeste ze tohle je normalni web s normalnima lidma. To by jeden
A co tam psali? Já neměl čas ani chut to celý číst.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Alda napsal:
Teda kdyz si tu diskuzi prectu, muzu vam rict, jeste ze tohle je normalni web s normalnima lidma. To by jeden
ja ti to rikal
-
Budme radi za to minimum byrokracie a prudy ktere je na tomhle webu... a doufam, ze se nezmeni. Informace o tech klubech mam zprostredkovane, prectu si to az se budu chtit nekdy dozrat..
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Radči bych se docela NEORGANIZOVANĚ projel po lese. edit: příloha mein fuhrer smazána moderátorem
Upravil swat dne 03.04.2009 10:36
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Mě to píše jen Nemáte oprávnění prohlížet témata. Musíte se nejprve zaregistrovat.......
A když si ty kluci zakládali ten club,byli za MCčkma???
Jen aby pak neměli problém jako kluci z FREEDOMU.....nechtěl bych to zažít!
jsem všude známej jako rejpaltak asi proto tě to nepustíHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz