Ahoj, mám gs 1200 adventure 2012 , a mám problém s předním guferem na klice. Ze začátku mi jen sáklo, tak jsem ho vyměnil, nějakou dobu mašina jezdila bez problému, najel jsem cca 500km a všiml jsem si, že předek motoru je zas od oleje ale více než dříve. Zjistil jsem že gufero co jsem měnil vylezlo z půlky ven ( gufero bylo origo). Tak jsem ho znovu vyměnil (už jsem dal repliku) a teď po několika kilometrech mám stejný problém, zas gufero vyjelo ven. Nevím už co s tím. To druhé gufero jsem dával na lepidlo. Děkuji za jakoukoliv radu.
Ahoj, díky za radu, olej v motoru mám akorád, necelé okénko. To si hlídám, je jednoduché motor přelít. Odvzdušnění jsem zkontroloval, je průchozí, zkouknul jsem to od té malé vrtulky v motoru až po airbox, vše o.k. Pořád závada tedy přetrvává.
V deklu doraz není. Originál je to gufero cca 1 mm "utopené". Mám na to vysoustružený přípravek. Jestliže jsi zkontroloval odvětrání motoru, tak ti zbývá ještě zkouknout průměr díry v "prsou" - nešlo tam to gufero moc lehce?
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Volal jsem původnímu majiteli, ten mi řekl že ten dekl nechával lakovat. Podle mého to bude ten problém, že změnil lehce průměr, a i po té barvě může to gufero sklouznout. Myslím si že řešení bude, sundat dekl obrousit očistit, dat nové gufero a možná tam dát trochu dvousložkového lepidla, uvidím jak tam půjde dát nové gufero. Díky za radu. Dám pak vědět jak to dopadlo.