já čekal kdo to sem dá..... nevěřil jsem vlastním uším, jak se někdo vehementně pere za tyto věci a za 2 roky se ještě nenaučila, za co se vlastně pere *pissed* .... ale asi to bude tím, že tenkrát dostala tím "černým co dělá to modré" tak ji chuderce ten rozum vypadává bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
hi hi, no že je hloupá jsem věděl i předtim, ale teď už to má jasný!
škoda že sem ten díl neviděl celej tenle pořad mi v Anglii chybí ------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Je to kráva,
Jediná její kvalifikace jsou postelové dovednosti a ukecaná držka. Umím si ji představit v každé straně ODS,ČSSD i Ksč.
Co se dá dělat, jedině tyhle typy nevolit.Pája
Bursík je stejný chuj jak ona. Trochu se zajímám o energetiku a on potí stejné ****viny jako ona a někdy ještě horší. Ale je to mazec
Splněný sen moje 1100GS
....hoši, ale povím vám, že když jsem tenkrát kuchal kapry před vánocama na Kubánském náměstí v Práglu tak tam za mnou došel Kocáb a začal mi tam dávat kázání jak ty ryby trpí (zabíjel jsem dle předpisů veteriny) a jestli nemám pohnutky svědomí, jestli bych je raději nešel pustit někam do řeky atd. ....já jsem tenkrát nechápal a když jsem zjistil, že má dělat ministra tak jsem dostal málem zástavu srdce ....takže Kačenka "Žaková" je proti němu slabej odvárek a chytrej a vzdělanej člověk bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Asi Kateřině domluvim stáž tady u nás v elektrárně, možná by jí tady naučili za co že to vlastně bojuje, dva kotle na biopalivo tu máme
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Sleduju Krause pravidelně, občas tam jsou opravdu neuvěřitelný zjevy, ale Káťa mě fakt dostala.... Zpočátku jsem si myslel, že si dělá legraci, ale je to smutný....nedělala....
Upravil Cyril dne 05.04.2009 23:40
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz
Je to mazec... taky jsem čuměl na to její palivo - biomrkev jako PUK... by mě zajímalo čím doma topí BO má neskutečné znalosti... asi kupuje BIOmrkev v akci a pak tím láduje doma elektrický přímotop BO to potom pěkně voní BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Klika že neříkaj s kým to máme dělat a kolikrát denně.
Je to až neuvěřitelné, jaká vamena tam sedijó... Měla by si podat ruku s Kocábem, to je taky dobrej vomastek natvrdlej.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /