Čau, je to řešené jenom dorazem plynu u vstřikovací jednotky. Tato součástka se dá běžně koupit u BMW (nebude to dražší než tři stovky). No jo, ale proč to vůbec chceš...?
Mikes
Nově s KTM... :-)
já to chci omezit papírově takže plíšek bych klidně koupil, ale nevím, jak to chodí s tím, aby to bylo napsaný v techničáku
psal jsem jedné firmě a tam mě řekli, že to nejde nijak udělat
Zkus se zeptat na motorkařích na foru a konkrétně Dědócha.Ten s tím má zkušenosti.Kupoval si F650 a dodatečně tam nechával dělat 25kw.Stálo ho to kolem třech tisíc myslím.On ti určitě poradí.
čau,BMW ti uškrtí jak F650,tak i F650Gs na 25kW.
já dovezl Báwo s 24kW v TP a na evidenčce mi to nechtěli uznat,protože se s 24kW nikdy nedělalo a protože po mě chtěli buď vyjádření od dovozce,nebo papír ze zkušebny,tak jsem zvolil 1. možnost.
pokud máš v TP plný výkon,motorka je už v čr hlášená tak s tím neuděláš nic,maximálně zavoláš do BMW AuTec,řekneš jím to a oni to motorově i papírově uškrtí do 3500,- a pak si doma odděláš ten plíšek,pokud máš stříkačku. další možnost,sice prasárna,ale jde to... ta výjde na 2500,- přes HelpReg a to je výpis od pána co sedí v Autecu,ale předtím ti tu motorku "prej rozeberou" a pak ti daj papír... ale na todle pozor,mám s tím svojí zkušenost a nepřál bych to zažít nikomu
Resim ted podobnej problem.Motorku prihlasenou jeste nemam ridicak mam akorat na 25 KW ale do servisu do Prahy to mam celkem daleko...Zajimalo by me jak to funguje s tim zapsanim do technicaku...Jesi mi to zmerej na miste.Nebo jestli na to musi byt papir ze je to omezeny...
ted resim stejny problem...chci motorku priskrtit na tech 25kW ale do Prahy daleko(cca 360 km), na stk mi rekli ze k nim s tim nemusim protoze oni to stejne nepoznaji jestli je to priskrcene nebo ne. Mam si sehnat papir od bmw a s tim zajit na urad. Musim s tim jet jen do Prahy nebo jsou i blizsi servisy kde by to slo udelat? dik za odpoved