Ahoj, můžete mi poradit prověřený dobrý servis na 1100 GS v okolí Pardubic. Moje GéeSo potřebuje seštelovat ventily a seřídit podtlaky a já se v něm neumím a ani nechci hrabat.
Upravil Pizzy Bender dne 05.04.2009 21:32
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
V našem servise jsou vítáni i lidé, kteří nejsou členy BMW MOTOCLUB CZ. Je potřeba se telefonicky objednat. Sezona začíná, tak se má náš mechanik co otáčet a zájemců je nyní spousta...
Pokud potřebujete do nebo z našeho klubového servisu odvézt motocykl, můžete si zdarma zapůjčit náš speciální moto-vozík. Přívěsný vozík je nebrzděný, nosnost je do 500kg a má adaptéry pro přepravu dvou malých motocyklů nebo jednoho většího na středu.
[quote]Charlie napsal:
Pokud nenajdeš něco kolem Pardubic, tak mrkni na náš klubový servis: http://www.bmwmot...cz/servis/
Šlo by to co potřebuji udělat na počkání? Že bych se šel zatím podívat na krásy naší Prahy a pak si odjel na seřízené mašině domů?
Hoj zkus servis v dolanech u přelouče, ventili bych ti v klidu udělal i ja. i ty podtlaky, ale nemam ted v poradku budiky. ještě jsem se nedoslat k tomu abych je dodělal. Nebo Antla v pardubicich u hypernovi.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
Velky GS servisuje taky bmwivo z Hradce Kralove.Kontakt ma v profilu.
Dnes jsem se s nim nahodou potkal a pak i projel.Ale rikal,ze seridit ventily na pockani jen tak nejde.Motor musi mit teplotu 20-30°C a to par hodin trva.Leda,ze bys to dovezl na kare.
Upravil vevis dne 06.04.2009 19:10
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kubicek napsal:
Hoj zkus servis v dolanech u přelouče, ventili bych ti v klidu udělal i ja. i ty podtlaky, ale nemam ted v poradku budiky. ještě jsem se nedoslat k tomu abych je dodělal. Nebo Antla v pardubicich u hypernovi.
Antla nebrat!!! vlastní zkušenost. To radši Dolamoto ve štěpánově u přelouče.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
BMWIVO se nemůžu dovolat. Antla ne a kámoš s Dolamoto není taky spokojený. Zítra zkusím ještě znova bmwivo, pak už jedině servis BMWMOTOKLUB Praha. Trochu z ruky.
Upravil Pizzy Bender dne 06.04.2009 19:51