...že potkám na pumpě v Cholticích dva super maníky na super strojích,o kterých jsem četl na motorkářích.czKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hmmm,tak se omlouvám za zbytečný vlákno...Tenhle vykurvenej komp nemá program na zmenšení obrázku.Chtěl jsem se Vám pochlubit s motocyklama GORILLA SPECIAL*pissed*
Upravil Kubrt dne 06.04.2009 19:48
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jestli si ten článek dobře pamatuju tak to je postavený na základu motorky kterou tady prodává Kaštan .Je to kopie Hondy monkey a ty věci na přestavbu kupovali taky přes Kaštana,
bobus napsal:
jestli si ten článek dobře pamatuju tak to je postavený na základu motorky kterou tady prodává Kaštan .Je to kopie Hondy monkey a ty věci na přestavbu kupovali taky přes Kaštana,
Pamatuješ si to dobře.Tak to říkali i Ti příjemní pánové...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Jsou to hradečáci Ivan a Zámek z Boxer Morava klubu, viz http://www.boxermorava.cz/index0.php?page=clenove&type=detail&id=482&iid=300 a http://www.boxermorava.cz/index0.php?page=clenove&type=detail&id=959&iid=472 . Docela dobrá legrace.... seděl jsem na tom, ale při vší úctě si cestu do Rumunska nebo podobně, což má Ivan v plánu nedovedu představit...
zdar cyril..
www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz
Sorry, asi hodinu už nejdou stránky Boxer Morava, přechází prý na nový systém, tedy odkazy na ty dva kluky na pidimotorkách nejsou aktivní....www.cyrilmoto.com
www.chronoshop.cz
Chcete vložit link? Klikni dole pod oknem na políčko URL a mezi závorky vlož link. Usnadníte tím lidem práci
Jinak na těchto strojích za náma na předloňskej (6.4.-8.4.2007) varadero sraz přijel Ivo s Vierkou. Debata o dakaru, proítání atd....... Jet na tom do rumunska asi musí být hodně hardcore, nehledě na to že na silnici nejsi skoro vůbec vidět
A že nekecám, dám sem fotky
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis