Budu objednavat par chipu na zvyseni vykonu, tak kdyby se chtel nekdo pridaz k objednavce, staci napsat
Milan
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
ahoj
john dělá několik variant chipu pro motocykly 850, 1100, 1150
jsou různé druhy podle varianty řídící jednotky a podle úprav na motocyklu, někdy je s redukcí, někdy bez
stage 8 - pro motocykl v seriovém stavu
stage 10 - otevřený filtr, y svod, otevřená koncovka
stage 9 - něco mezi, pro moto s katem ale s otevřenou koncovkou, dle informace od johna se ta mapa 9 a 10 zas až tak neliší, desítka je trochu chudší
cena i s dopravou je 2400
dále je možno propojením pinů pod sedlem u 1150 přepínat mezi 3 mapami, 1. větší krouťák - třeba do terénu, 2. nižší spotřeba - třeba na dálnici nebo 3. použití nízkooktanového benzínu
montáž není až tak složitá, odpojíte baterii, vymontujete řídící jednotku, tu trochu násilím dvouma šroubovákama otevřete, jelikož je slepená silikonem, vyměníte chip, nahradíte starý silikon novým a namontujete do motorky.
pokud se na to necítíte, mohu namontovat. u 1150 je to tak na hodinu.
udělali jsme testy na dvou motorkách 1150 rok 2000 a 1150 rok 2003 a na obou je ten nárůst výkonu znát, tolik mi to nehulí z vejfuku, krouťák otestuju asi až v terénu.
každopádně běhěm prvního testu je to nejvíc cítit, ale subjektivně, od 3000 otáček dál
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
jinak na ebay to koupíte asi o stovku levněji, ale zas to musíte řešit, nastudovat a v případě reklamace posílat do řecka
https://www.ebay.com/itm/PERFORMANCE-Johns-Chip-BMW-R850-1100-1150-GS-RT-RS-R-S-K100-1100-K1200LT-GT/123512828141?hash=item1cc1f030ed:g:jsEAAOSwypZb4xVz:rk:1f:0
Upravil milan enduroskola dne 28.11.2018 12:16
tak by mě zajímalo, zda existuje či existovalo, něco jako aktualizace ŘJ, softwarem - bez šroubováků:-)? U Guzzi to takhle funguje..tak jsem se chtěl zeptat, zda je něco podobného?:-)
Lítám pomalu a nízko..
milan enduroskola napsal:
ahoj
jsou různé druhy podle varianty řídící jednotky a podle úprav na motocyklu, někdy je s redukcí, někdy bez
stage 9 - něco mezi, pro moto s katem ale s otevřenou koncovkou, dle informace od johna se ta mapa 9 a 10 zas až tak neliší, desítka je trochu chudší
Milane, mám kombinaci KN, y-svod a origo koncovka. Má to cenu i v tomto případě ? Uvažoval jsem nad tím, ale tuto kombinaci asi nikdo s čipem neprovozuje ?
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
tak by mě zajímalo, zda existuje či existovalo, něco jako aktualizace ŘJ, softwarem - bez šroubováků:-)? U Guzzi to takhle funguje..tak jsem se chtěl zeptat, zda je něco podobného?:-)
. Aktualizace poskytuje přimo fabrika...
Lítám pomalu a nízko..
Trosku se vseru do threadu... Chip nechci, uz mam. Ne sice od Johna, ale od nejakyho helmuta. Cena +- stejna a FAKT je to znat.
Mam stage 10 a libuju si. Na brzde jsem teda nebyl, ale "narust vykonu" je fakt citit. Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
ahoj
Milane, mám kombinaci KN, y-svod a origo koncovka. Má to cenu i v tomto případě ? Uvažoval jsem nad tím, ale tuto kombinaci asi nikdo s čipem neprovozuje ?
podle johna zcela jiste, ted objednavam několik chipu prave pro tuhle kombinaci.
john doporucuje stage 10, jako by tam byla otevrena koncovka
bmw ti bohužel mapu pro otevreny vyfuk nenahraje
ahoj
podle johna zcela jiste, ted objednavam několik chipu prave pro tuhle kombinaci.
john doporucuje stage 10, jako by tam byla otevrena koncovka
Milane díky, máš PM
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
dále je možno propojením pinů pod sedlem u 1150 přepínat mezi 3 mapami, 1. větší krouťák - třeba do terénu, 2. nižší spotřeba - třeba na dálnici nebo 3. použití nízkooktanového benzínu
Máš Milane někde schéma propojení těch pinů? Čip od Johna mám už léta, ale tohle jsem nezkoušel.