Zkus zavolat aj do Cyril Moto v Mostkovicích. Když jsem sháněl na 11ku, tak tam měl i na 1150. Tak třebas ji ještě neprodal.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
v profilu mám tel. číslo, zavolej mi. poradím Ti, kde sehnat vstupní hřídel. Je to hřídel, kdy je ten tisícihran prodloužen o těch 5mm, takže hřídel pokrývá celou plochu spojky.
Když už to máš rozdělané, vyměň i gufera u kliky. Do převodovky dej POUZE origo BMW gufero a žádné jiné. Ložiska do převodovky dej oravdu velice kvalitní. Vyměň i těsnění ve spojkovém válci.
Lítám pomalu a nízko..
Nerozumiem sa úplne do problematiky ale už som tu čítal viac krát že skôr zoženieš prevodovku ako samotnú hriadeľ. Tak sem hodím liínk. Od Trnavy chlapík predáva prevodou, vymenené ložiská a guferá. Podla fotiek je hriadel ok.
monsery napsal:
v profilu mám tel. číslo, zavolej mi. poradím Ti, kde sehnat vstupní hřídel. Je to hřídel, kdy je ten tisícihran prodloužen o těch 5mm, takže hřídel pokrývá celou plochu spojky.
Tu prodlouženou hřídel začal vyrábět už i tady maník, ale chce za ní 855$.
Výhoda té prodloužené hřídele je, že se dá zkombinovat s upravenou lamelou od Motobins, která má prodloužené drážkování a tím se využije celá délka té prodloužené hřídele, což je asi 26mm.
Nasad novou hridel, novou lamelu, jezdi jako duchodce doktor rocnik 42 a budes to delat znovu...ale zase se muzes buchat f prsa ze najedes na gumi 20tisic... ja mam ve 190ti hridel v poradku, nevidim duvod tam davat prodlouzenou ktera nikdo nevi jesi 100 tisic vydrzi...
Upravil Bohumil dne 07.01.2019 15:06
Kupredu spatki ni krok...
Tak konečně je hřídel na skladě je delší o 5mm a pokrývá celou délku unašeče v lamele http://bmwmotopar...zena-p1959Prodej náhradních dílů na baworáky bmwmotoparts.cz , servis BMW , výroba doplňků a příslušenství , dovozce doplňků Altrider
Kluci takto vypadá moje hřídel. Mám to dát zpátky, nebo je to na výměnu? Lamela má sice 5,5 mm, ale drážkování není dobrý. Tu dám novou. Mám najeto 100 000 a měnil jsem gufera, ložiska, vše preventivně.
Edy přiložený následující obrázek:
Caute nenajde sa u niekoho zbytocna v dobrom stave? Mam r1150r twin spark 2006 ale na 1150 su tusim vsetky rovnake ci? moja je uz napadrt... dikes
bozole_sk přiložený následující obrázek:
bozole_sk napsal:
Caute nenajde sa u niekoho zbytocna v dobrom stave? Mam r1150r twin spark 2006 ale na 1150 su tusim vsetky rovnake ci? moja je uz napadrt... dikes
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
v BMW????, ale je tu jedna fajn záležitost a to vstupní hřídel prodloužená o 5mm, takže hřídel obsáhne celou spojkovou lameluhttps://www.bmwmo...k-p137575/
Každopádně Tě čeká pěkná rozborka, prošel jsem si tím....
Lítám pomalu a nízko..