no nemas zac
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Turby, nechceš mi zajet umejt motorku a vyměnit těsnění pod levým válcem a pak třeba ještě spíchnout jednu příčku na stavbě? Klobásku samozřejmě ssebou ! (vtip)
Jo je fajn, že si lidi dokážou pomáhat a nevyužívaj jeden druhého. Jedna z věcí, které ti dá GS....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
hele rekonstrukci mam uz za sebou, teda jeste uplne ne, ale uz bydlime takze na to ted tak nejak pecu a jsem casteji v garazi (mimochodem topeni bylo zavedeno nejdrive tam), jezdim nebo se obcerstvuji v oblibene hospudce spolubydlici damy si sice obcas zastezuji, ale kdyz jim navrhnu "intenzivni pracovni vikend - je treba preci vsude uklidit, ne?!" tak si tak nejak sami najsou nahradni program a neprudi
BMW R1150GS ('02), BMW F650 GS Dakar ('01), Honda CB600F Hornet ('00), KTM 250 EXCF ('07) a ted uz i LR Defender 110 '97 momentalne v restauraci
Turby nepomohl by jsi mi taky?? potreboval bych ukazat jak seridit podtlaky, seridit klapky,mozna mrknout na ventily... koukam bydlis za rohem, Zlabek to ma narvany...Kdyby nahodou jsi mel cas dej mi vedet pres PM, ja se prizpusobim
Aktualne 1250 GSA HP
To sem ti moc nepomoh vid ze sem to sem napsal, ted se s prosbama roztrh pytel:-) ne je to fakt milej clovek, a miluje motorky je to na nem videt:-) a ten hornet je taky krasnej
Miluju bublinky
xavier je mistni, to se ani nepocita :-)
A ja jeste odbehnu, at zbytecne nezakladam dalsi vlakno:::Nevite kde sehnat nejaky poradny plexi? mam na svym GS 2004 takovy vyssi ale zakoseny primo n ahelmu, A NAD KILO JE TO DOST OSER, tak bych rad nejaky funkcni ale zaroven trosku esteticky.. opakuju neni to dakar ale GS... rady? fotky stavajiciho v profilu
Miluju bublinky