Zdravím forům a jako novopečený majitel GS 1150 bych potřeboval radu a to:
kde je nějaký kvalitní - zkušený servis na BMW GS v okolí Zlína.
Za kontakty bych byl velmi vděčný. Jedná se mi o výměry olejů, nějakou diagnostiku atd.
Díky. M.
MARTIN1
A co servis v Praze nebo v blízkém okolí - cca 50km? Motorku jsem měl u známýho co dělá mašiny (nikdy nebyl problém), měnil mi oleje a seřizoval ventily a klapky. Po tom co jsem to přivezl se mi zdá, že motorka jede podstatně hůř. Hlavně mi tvrdil, že otáčky jsou nastaveny řídící jednotkou a tudíž nejdou zvednout. Takže bych to potřeboval pořádně celý zkontrolovat a seřídit
MALI napsal:
A co servis v Praze nebo v blízkém okolí - cca 50km? Motorku jsem měl u známýho co dělá mašiny (nikdy nebyl problém), měnil mi oleje a seřizoval ventily a klapky. Po tom co jsem to přivezl se mi zdá, že motorka jede podstatně hůř. Hlavně mi tvrdil, že otáčky jsou nastaveny řídící jednotkou a tudíž nejdou zvednout. Takže bych to potřeboval pořádně celý zkontrolovat a seřídit
Volnoběh seřídíš podtlakama. Řídící jednotka řídí kde co, ale volnoběh ne. Pokud se mu povedli zozštelovat, tak motorka může jet zkutečně podstatně hůř.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tak jsem před chvílí přivezl Báwo ze servisu MV2 a musim říct, že bomba. Vyměnili mi svíčky, a motorku komplet seřídili-už je zase radost na tom jezdit Na 1 jde na zadní plynem Tímto vám děkuji za doporučení dobrýho servisu