Poslední dvě jízdy mi cvaká taková ta černá krabička na levé straně s nápisem BOSCH u mého kolene. Dá se to odstranit nebo nemám řešit a jezdit? Zdá se mi,že je to po pádu na levou stranu - jsem nemehlo.
Zmizí nebo zmírní se to, když zatlačíš zboku na mechanismus ovládající klapku? Ta věc, do které vede bowden od plynu? Pokud ano, je to vůlí na klapce, která je docela běžná a dělá to snad všem, někomu víc, někomu míň. Pokud ten zvuk opravdu leze z té "černé krabičky", alias snímače polohy škrticí klapky, pak bych to asi začal řešit, než se ti tam uklepe to, co se zatím jen klepe...Četl jsem tu někde, že ji někdo úspěšně po utopení motorky rozdělal, opravil, a funguje dál, ale jestli si v tomhle nevěříš, doporučuju svěřit někomu, kdo si to veme na triko...
Klepání se nezmírní ani nezmízí to jsem tlačil na cokoli v okolí. A ten zvuk nejde ani tak z toho snímače jako spíše někde pod ním - asi vstřik. Mám řešit?
Klepe to na obou stranách podobně = neřeš, jezdi.
P.S. neklepou ti ventily? Při servisním intervalu se seřizují(kontrolují) klapky+ventily - nedělal ti to nikdo = nech si to skouknout. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Asi bude lepší s tím za někým zajet...jestli se to opravdu stalo až po pádu na stranu tohoto válce, něco se tam muselo hnout...jestli to klepe už dlouhodoběji stejně, moc se tím netrap, ale jestli to začalo naráz až teď, určitě je to potřeba prohlédnout a najít příčinu...