Rozmýšlím se mezi novým Interphone Avant, u kterého mě láká dvojitý BT modul. Mělo by to řešit problém, kdy při připojení Interkomu se mi vypne zvuk z navigace - což mě dost sere (protože furt nečučím na display). A mezi Cardo Packtal Bold (nyní od r 2019 s repráky JBL). Vzhledem k tomu, že k Interphonu se musí taky dokoupit Audio kit, aby byl trochu slušnej přednes, tak cenově to vychází nastejno. Doposud jsem měl 2x Interphone a no problem. Ne fórech se hodně píše o tom, že Cardo je snad lepší. Co doporučujete, resp. mě zajímají vaše zkušenosti?
P.S. Jo a kamoši mají Interphone, ale to by při dnešní multikonektivitě asi mělo být jedno.
Tak ono oproti verzi Tour je tam snad jen rozdíl v tom double BT. Jde mi o to, jestli má někdo zkušenosti s tím Cardo. Event s oběma. Ty evidentně ne. Tak jsi v této diskusi nějak zbytečně.
1. Ty musíš být asi velkej drsňák...
2. Ano. Dvojité BT bude řešit to, že budeš moci kecat se spolujezdcem a do toho bude možnost poslouchat i navigaci.
3. Proč by sis měl dokupovat audiokit? Jedině z důvodu poslechu hudby. Mám Interphone Tour 3 roky a nějak jsem nezaznamenal potřebu dokupovat lepší audiokit. Snad jen z důvodu lepší instalace sluchátek do helmy.
4. Asi 10x jsem si přečetl Tvůj první příspěvek a vlastně ani nevím, jakou odpověď čekáš a co se vlastně chceš dozvědět.
Velkej drsňák samozřejmě jsem...
O to ale v diskusi nejde. Jak říká Pertla. Já třeba poslouchám muziku furt. Jezdím denně do práce 44 kiláků po dálnici (už 20 let) a to se bez muziky fakt nedá. Tak mi na kvalitě záleží.
ahoj. mám pack talk už 2 roky a som s ním max spokojný. nový model od 2019 má dokonca slúchadla JBL. mne sa spáruje s moto s tel absolútne bez problémov a dokonca aj s NAVI VI. má ho asi 10 ľudí čo poznám že jazdia aj vo dvojici a nikto si nesťažuje. možno
má sem tam malé problémy s apple pri spojení,ale mal to iba 1 kamarát. jazdíme aj skupina 8 moto a spojenie úplne bez problému.
Béďo