Ahoj...Přesedlal jsem ze Suzuki V-Strom litr na gs 1150 a jelikož toho o historii motorky moc nevím, tak kromě výměny všech kapalin, filtrů a seřízení klapek asi nic děláno nebylo..Je to 2001, najeto cca 80000 km, ale kdo ví..Po sezóně bych rád udělal vstřiky..Zatím je géeso s normál filtrem, katalyzátorem a origo koncovkou..Jede bezvadně odspodu, vibrace v pohodě, čekal jsem u boxera větší..Když jsem u V stromu dal GiPro Atre, chod motoru se jakoby uhladil a při 50km jsem v klidu mohl jet bez pocukávání na trojku..něco podobného očekávám od novějších vstřiků v kombinaci s KN filtrem při zachování katu a origo koncovky..Ještě zvažuju čip č.8 který by měl být pro tuhle kombinaci optimální..Otázka zní, jestli jdou vstřiky s redukcí ještě objednat a co reálně mohu od výměny očekávat, když už teď se mi zdá chod motoru oká ?..jediné co jsem postřehnul je opravdu jen lehké pocukávání v konstantní rychlosti..mám jednosvíci, tak je to nejspíš standart..Jinak...boxer mě naprosto učaroval ..Díky Honza
Upravil J3nda dne 03.08.2019 09:22
Tak děkuji "jerabek-jakub", dnes přišly. Funguje parádně, výměna na 15 minut maximálně, a jediné co je potřeba je imbus. Po výměně jede pěkně, necuká tolik. Zprvu jsem měl pocit, že jsem ty nástavce zarazil špatně, ale snad je to O.K. Doufám, že tam nehrají roli milimetry, protože si myslím, že mi to ta guma nadoraz úplně nedovolila. Díkec !