myslím, že to je stará kostra, do který se nafoukala sláma, nebo seno, jen to nemá už obvodový, pletivo.
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
becka, ted si tvoji odpoved ctu znovu, to je pekna kokotina na kterou dokazu naletet, je videt, ze jsem mel v sobe jeste nejaky volty z predchoziho vecera
Souhlas s Baltazarem, bude to podle mě pozůstatek něčwho, co sloučilo k uskladnění sena, slámy atd..
nějaká "kostra pro stoh", nebo něco tak
Ale je to zajímavý ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Alda: to je lapač na zloděje hnoja...protože zloděj než přeleze tam tak je fyzicky vyčerpán, potom se dorazí než narve kárku nebo igelitky plné hnoja a potom kdžy leze nazpět tak to nepřeleze...věř mi...pachové stopy u Emilia vykradeném bytě svědčí jen o tem, že ten lapka byl v onom lapači bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Alda napsal:
becka, ted si tvoji odpoved ctu znovu, to je pekna kokotina na kterou dokazu naletet, je videt, ze jsem mel v sobe jeste nejaky volty z predchoziho vecera
tak to ti omlouvá....
ale o to pivo se přihlásim hlavně, že je pivo ftlamě
Není to ani lapač ani nic na slámu.Je to vytyčenej prostor pro teleportovací kruhy z hvězdný brány.Včera jsem u nás viděl Carterovou,Jacka a TialkaKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Aldo jel jsem kolem stejné věci tento týden a stejně jsem se nad tím podivoval. Bylo to někde mezi Kralupama a Českým Dubem. Jel jsem takovýma kotěhůlkama, že bych to už znovu nenašel.