Rukavice mi uz zevnitr docela dost zapachaji.... jak je mam spravne vycistit/vyprat? Listecek na nich rika "100% kuze vnejsek, 100% bavlna vnitrek"... ale jestli to muzu dat vubec do teple vody ani slovo...
Muj tip je ze mydlo+45stupnu voda by mela byt OK, aniz by se srazily... co vy na to?
Asi neresitelnej problem. Ja je parkrat propral v umyvadle, nic. Pak me napadlo, ze se placnu pres kapsu a nechal jsem si je profi vycistit v PSI a hopla? Taky zadna slava.
Takze podle me asi neresit.
Co si pamatuju, tak s kozenejma rukavicema je to fakt na prd, jak se propotej a smrdej moc s tim toho neslo udelat, trochu pomohl jeden spray na cisteni bot ale nebylo to na moc dlouho. Ted mam textilni a ty nesmrdejAktualne 1250 GSA HP
mám koženo-cordurové Heldy s Outlasten a normálně jsem je namočil do mýdlové vody a dokud z nich tekla hnusná černá špína, tak jsem je pral a pral. Strávil jsem s tím skoro víkend ale pak už to bylo dobrý. Dej si pozor, ať ti neuschnou moc rychle - kůži to dobře nedělá.
Jedu? Jedu!
R1150GS
vyprat,nechat oschnout a jeste vlhke nakremovat balzamem na kuzi nebo voskem......potom voni po medu...a kdyz uchnou uplne a vosk se zasakne, treba po dvou dnech, tak prelestit suchym hadrem, aby se na zbyly vosk nechytal prach...
do kybla s vodou dát prášek a rukavice tam nechat nějakó tu hoďku,pak trochu pomačkat ať se pot dostane ven z rukavic,propláchnout čistou vodou a usušit,po uschnutí ihned namazat
mě to takto fungujea ruce mi nesmrdíHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Dam ti jednu radu na vyzkouseni.Hod je na noc do mrazak a uvidis, jestli prestanou tak smrdet Melo by to pobit aspon nejakou cast tech mikrobu, co tam delaji neplechu.Nicmene trosku bych to i propral a pak znovu naimpregnoval.Halvne ne moc chemie
Kdyz se ten "textilni" vnitrek propoti, tak muzou zacit trosku smrdet. Me moje Nazranky teda nesmrdi ani po dvou letech, ale mozna je to tim, ze co chvili zmoknu jak pes A taky je tady na ostrove porad kosa, tak se vymrazi automaticky
Upravil milanosor dne 11.04.2009 21:56
Vjetrnik & Bystricke: OK, takze proste voda+mydlo ci voda+prasek a hlavne potom nakremovat. Super. Diik!
Milanosor: No... pulka je furt pulka, ze? Ale je to dobry napad.
Emilio: Vyser si voko! Smutne je, ze mne by takova myslenka ani nenapadla, zatimco Tebe pri kazde prilezitosti
Milanosor podruhe: Nejakou dobu jsem taky v UK byl a musim teda rict, ze nechapu, ze tam v tom vlhku neni plesnive vse a vsude.. musi tam ve vzduchu litat nejaka dezinfekce ci tak neco
Rukavice vyprat v mýdlové vodě, nechat samovolně uschnout, dát do mrazáku na 48 hodin a pak vystříkat antibakteriálním přípravkem na obuv a jsou jako nové! Konec rad, jdu spát, ráno vstávám v pět na Hrochiádu. BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
randolf napsal:
Vjetrnik & Bystricke: OK, takze proste voda+mydlo ci voda+prasek a hlavne potom nakremovat. Super. Diik!
Milanosor: No... pulka je furt pulka, ze? Ale je to dobry napad.
Emilio: Vyser si voko! Smutne je, ze mne by takova myslenka ani nenapadla, zatimco Tebe pri kazde prilezitosti
Milanosor podruhe: Nejakou dobu jsem taky v UK byl a musim teda rict, ze nechapu, ze tam v tom vlhku neni plesnive vse a vsude.. musi tam ve vzduchu litat nejaka dezinfekce ci tak neco
To asi ta sul v ovzdusi. Desinfikuje rukavice a zere vse hlinikove ja uz pojedu do CR abych si dal oraz od toho vecneho prseni. je to na palici. Jinak ten Mrazak urcite zkus!!!