Mám origo zásuvku z 1150 GSA a chtěl by jsem to přidělat na F650 GS aby jsem mohl dobíjet pohodlně baterku.....nemám k ní ale kabel,,lze to nějak dodělat nebo ten kabel přímo koupit??...nejsem zrovna borec přes elektro :-)
DM3555 přiložený následující obrázek:
Já bych asi natáhnul novou kabeláž přímo k baterce, buď na očka, nebo podle výrobce nabíječky/udržovačky bych na baterku přidělal mezikus a ten si vytáhnul někam kam na něj pohodlně dosáhneš.
Pokud to chceš řešit přes cigareťák můžeš jak říkáš táhnout kabel přímo od baterky (dal bych pojistku, nikdy nevíš). Další možnost je dobíjet to (předpokládám že používáš nějaký rozumný dobíjecí proud kolem 1A) přes diag zásuvku, protože mě štvalo sundávat plasty abych se dostal na baterku a origo cigaraťák na novějších strojích nefachá - řídí ho jednotka palubní sítě (možná nějaká origo nabíječka by šla, to nevím) trochu jsem koumal a přišel na to, že to jde i takhle. Mám k diagnostice kabel přímo s dvoupinovým vývodem a řeším to tak. Nemusím řešit vodotěsnost a podobný věci a když to přes zimu stojí, prostě to jednou za čas připojím sem.