Hledal jsem to i zde na foru a nemohu nic najít...
Bliká mi jen pravá strana,levá je uplně mrtvá.Nebliká mi to ani na varovky,opět jen pravá strana . Co s tím? Zkoušel jsem prohodit žárovky a taky nic.Kámoš mi pujčoval rele z R1100R a taky nic jsem zoufalej...
Jinak veškerá elektrika jde uplně normálně.
Poraďte prosím.
Díky.
Upravil Kubrt dne 11.04.2009 19:45
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak jsme včera s kamarádem odhalili příčinu toho neblikání... Potom, co jsme zkoušeli ty nejhorší varianty a prohazovali veškerý relátka a pičičandičky s dalším kámošem ,tak po dvou hodinách urputného proměřování,jsme čirou náhodou našli nezaizolovaný drát od levého zadního blinkru,který se dotýkal holého kovu,tuším že rámu na kufry.Němec ty káble nastavoval a asi opoměl na izolačku
Byl jsem štastnej jak malej kluk
Dík všem,kterým jsem volal a otravoval a kteří mi alespoň trošku poradili ( Remus,Davleo,Ivoš)
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Tak jsme včera s kamarádem odhalili příčinu toho neblikání... Potom, co jsme zkoušeli ty nejhorší varianty a prohazovali veškerý relátka a pičičandičky s dalším kámošem ,tak po dvou hodinách urputného proměřování,jsme čirou náhodou našli nezaizolovaný drát od levého zadního blinkru,který se dotýkal holého kovu,tuším že rámu na kufry.Němec ty káble nastavoval a asi opoměl na izolačku
Byl jsem štastnej jak malej kluk
Dík všem,kterým jsem volal a otravoval a kteří mi alespoň trošku poradili ( Remus,Davleo,Ivoš)
no tak to vidíš Kubrte a přišly gumičky???
Gumičky ne,jen nálev
Tak to bývá. Dvě hodiny hledáš a pak zjistíš, že to je debilní jednoduchá závada. Jestli to nebude tím, že jak to má CANbus a řídící jednotky, hledá v tom člověk zbytečné složitosti...a má před tím zbytečný respekt. Je to stejně kýbl z hitler kovu
:-) ale líbí se mi...
Upravil machradek dne 13.04.2009 13:58
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...