předem píší že jsem pročetl všechny diskuze k tématu, ale nejsem z toho moc moudrý.
Zajímaly by mne reálné zkušenosti, pokud někdo má. Zajištění servisu na uvedené značky. Potřebuji vyměnit oba tlumiče. Motká má 100 000 najeto a současný stav je, že je to měkký jako bláto. Předek se houpe jenom při stlačení rukama na řidítka a zadek pokud povolím hyroštěl odskakuje na dírách , pokud přitáhnu kope to do zadku. Takže dle mých skromných zkušeností je to zralé na výměnu. V mém výběru.
pokud tě zajímá cena základního servisu tlumičů TFX, tak je to 1500 za kus. servis dělám já, relativně na počkání. (v případě, že nejsem na výletě v zahraničí).
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Zdar, nedavno jsem to řešil taky, nakonec jsem šel do TFX, konkrétně typ 132 a 142 https://tfxsuspen...ymm-search, Peťa je měl na ADV, motorka se zvedla cca o 2cm, bylo třeba poupravit centrální stojan vč. dorazu. Zatím na nich mám 4 tisíce a musím říct, že je to oproti mrtvýmu originálu obrovský rozdíl, motorka je jistější jak na silnici tak v terénu,originál byl jak bláto. Investice nelituji, přece jen když pominu pneu, podvozek je to, co tě drží na cestě.Servis u Milana, nevím jak to má teď Wilbers v ČR se servisem. Blansko je kousek, můžem dát někdy vyjížďku a zkusíš se na tom projet,třeba ti to pomůže v rozhodování.Nebo dojeď na radarku. Za mě TFX
Upravil Kuba89 dne 02.04.2019 00:00
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
milan enduroskola napsal:
pokud tě zajímá cena základního servisu tlumičů TFX, tak je to 1500 za kus. servis dělám já, relativně na počkání. (v případě, že nejsem na výletě v zahraničí).
a to se s takovou cenou nebojíš, že ti někdo z TT dá koňskou hlavu do postele? Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
milan enduroskola napsal:
a to se s takovou cenou nebojíš, že ti někdo z TT dá koňskou hlavu do postele?