Zdar, jsem taky uhnízděnej kousek od Varů, ale letos jsem ještě nevyjel... a do konce dubna moc času mít nebudu... ale kdybys výletoval někde kolem Rájce u Černavy (Nejdek-Vřesová) a měl chuť na pauzu s kafem, vyšli signál... Slušný motorkáři (obzvlášť na 1150 ), co přijedou po silnici, ke mně můžou...
Upravil Woodman dne 03.04.2019 09:51
...songs from the wood make you feel much better...
To není, ale Krudum je "naše" rozhledna, to je v podstatě služební jízda...
Ale když hlídkuju služebním autem, parkuju dole u závory a nahoru a dolu běhám... (zatím mám osobák 17,5 minuty od závory k závoře včetně výstupu na rozhlednu).
Upravil Woodman dne 03.04.2019 13:26
Woodman napsal:
Zdar, jsem taky uhnízděnej kousek od Varů, ale letos jsem ještě nevyjel... a do konce dubna moc času mít nebudu... ale kdybys výletoval někde kolem Rájce u Černavy (Nejdek-Vřesová) a měl chuť na pauzu s kafem, vyšli signál... Slušný motorkáři (obzvlášť na 1150 ), co přijedou po silnici, ke mně můžou...
Jůůů tak to se určo stavím!! Možná příští či přespříští týden!!
A samo že posilnici! Teda pokud mě nebudeš kamenovat za to, že někdy sjedu i mimo vní u nás..
Woodman napsal:
To není, ale Krudum je "naše" rozhledna, to je v podstatě služební jízda...
Ale když hlídkuju služebním autem, parkuju dole u závory a nahoru a dolu běhám... (zatím mám osobák 17,5 minuty od závory k závoře včetně výstupu na rozhlednu).
Tak to jsi dobrej. Je to pěkný kopeček, který se nechá šlapat :-)
Woodman napsal:
Jůůů tak to se určo stavím!! Možná příští či přespříští týden!!
A samo že posilnici! Teda pokud mě nebudeš kamenovat za to, že někdy sjedu i mimo vní u nás..
OK. Dej vědět třeba sem den dopředu a nějak se domluvíme...
A kamenovat...? Ne, tuhle metodu lovu jsme už opustili...