Po zimě jsem u své helmy BMW systemhelm 6 evo zjistil "malej" problém.
Vůbec tam nedrží pinlock. Prostě je tam mezera a ať ho tam nasazuju jak chci, po chvilce spadne dolu a je tam škvíra.
Koukal jsem na fungl novou helmu System 7 kterou mám doma a stejný problém, jenže tam je ten "pin" na excentru se šroubkem, takže se to dá vyladit, že to drží, ale na 6-tce ne.
Setkal jste se s tím někdo?
P.s. plexi už jsem si objednal nové, ale jen mne zajímá vaše zkušenost.
Upravil zetor dne 03.04.2019 14:34
Ahoj Honzo. Mám úplně stejnej problém, s tím rozdílem, že pinlock zatím nevypadává ale mezeru tam mám taky a je spadenej tak že drbe do gumového těsnění na spodu. Jo a ještě mi do ní vrchem plexi teče. Helma za balík a kvalita jak z Aliexpressu
Upravil tomle1 dne 03.04.2019 16:48
tomle1 napsal:
Ahoj Honzo. Mám úplně stejnej problém, s tím rozdílem, že pinlock zatím nevypadává ale mezeru tam mám taky a je spadenej tak že drbe do gumového těsnění na spodu. Jo a ještě mi do ní vrchem plexi teče. Helma za balík a kvalita jak z Aliexpressu
Měl jsem podobný problém na Lazer Monaco. Vyřešeno úzkým proužkem plastu vystřiženým z nějakého blistru vloženým (půl otáčky "namotaným" na čep pinlocku před nasazením folie na plexi. Čep pinlocku má tímto větší efektivní poloměr a plně přitlačí pinlock na plexi.
Upravil Francis dne 04.04.2019 15:03