jsem tu zase s dotazem. Jelikož mám 195cm, tak na svém r1150gs sedím dost s pokrčenýma nohama i se sedadlem v horní drážce. A fakt mě to neskutečně štve.
Pochlubíte se jak jste řešili podobnou situaci? Popř. jestli někdo nemá na prodej/ výmenu zvýšené sedlo? (já mám gelové co vypadá skoro jako origo).
Dík za každou radu ;-)
Když to nevyřešíš plynem, přidej víc plynu.
Ja ma teda jen 182cm ale i tak jsem koupil sedlo Borbro +3cm k originalu a super, dokonale sedlo na stovky kilaku denne za par kacek
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Od bývalého majitele mám sicnu zvýšenou o 4cm oproti originálu. Původně jsem ho chtěl prodat mám (185cm), ale teď jsem rád, že zůstalo doma... Na štreky výborné.
Jediná chyba je, že už se mi těžko přehazuje noha.
Upravil hobr dne 14.04.2019 19:32
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
To Borbro vypadá fakt super asi něco takového hledám. Jen bych bral klidně něco jetého, páč 6tis. je raketa pro mě
Upravil EnduristaGG dne 14.04.2019 19:42
hobr napsal:
Od bývalého majitele mám sicnu zvýšenou o 4cm oproti originálu. Původně jsem ho chtěl prodat mám (185cm), ale teď jsem rád, že zůstalo doma... Na štreky výborné.
Jediná chyba je, že už se mi těžko přehazuje noha.
Koupím, vyměním
JSEM RÁD, ŽE ZŮSTALO DOMA (na moto) - to je má odpověď... Mám ještě originál, čerstvě potažené. To bych Ti mohl nechat, ale za dost peněz.
Upravil hobr dne 14.04.2019 20:10
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mam snizene stupacky a hodne to pomuze. Mam problem s kolenem a pri konfiguraci zvysene sedlo v horni poloze je to spica. A to mam jen 182 cm. Jako bonus je zvyseni ega v zatackach, protoze co chvilku skrtnu stupackou.
Splněný sen moje 1100GS
To Borbro vypadá fakt super asi něco takového hledám. Jen bych bral klidně něco jetého, páč 6tis. je raketa pro mě
Peťane, furt neškudli :-) a kup si nove, nejeté, aspon nebude prosezené
Zatím vede plán č.1 = upravit to moje (kámoš šije sedla na zakázku ale jen na ostrá/závodní endura), uvidím jestli něco nevymyslíme, mám strach z tuhosti výplně.
Pokud tohle nevyjde tak se holt plácnu přes kapsu a vezmu to Borblo. Protože začínám zjišťovat že bez vysokého sedla ta motorka pro mě není. Měl jsem rovnou vzít ADV a bylo by po starostech, jenomže to jsme zase u toho škudlení
Slavek-xxx
Díky, mrknu na to
čeče to Brobro není zas takový ranec a není to na jedno použií a po první delší jízdě budeš nadšený. Bonus je, že to dělá frajer na vlastní plstovou skořepinu, takže Ti Tvůj originál sic zostane a přešroubneš jen tu spodní kovovou klícku. je možno i přikupit potah na spolujezdcovo sic ať sů stejné.
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
mam 190cm ale advika a dal jsem na sedlo ovci podlepenou 2cm tuzsim molitanem. Trosku se to zvedlo, ale ne moc, protoze pak bych zase blbe dosahl na zem. Reseni za par kacek a nebude se ti potit rit
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz