Po podzimní předpremiéře je tu pozvánka pro opravdu otrlé offroadové vytrvalce na jarní Offroad Marathon. Tentokrát půjde o týmovou akci a cílem pro každý tým je celou trasu projet a dojet pohromadě. Nejde proto ani tak o rychlost, ale hlavně o spolupráci v rámci týmu.
Trasa má, podobně jako na podzim, celkovou vzdálenost 333 km. Je to o výdrži jak jezdců, tak strojů.
Datum : sobota 25. 4. 2009
Čas odjezdu: 7:00 (opravdu, sedm hodin ráno)
Místo odjezdu: benzínka na okraji Prahy – bude upřesněno mailem
Místo příjezdu: benzínka na okraji Prahy – bude upřesněno mailem
Max. počet v týmu: 8
Min počet v týmu: 5
Max. počet týmů: 4 (označme je třeba Albánie, Maroko, Rumunsko, Tunis)
Časová penalizace za nedojetí jednoho člena týmu do cíle: 1 hodina
V každém týmu musí být k dispozici minimálně jedna GPS (nejlépe Garmin)
Minimální objem válců: 600 ccm
Organizace: tato akce není nijak organizována a každý jede na vlastní riziko
Přihlášky posílejte na mail: offroadmarathon@seznam.cz s identifikací označení týmu (Maroko, Rumunsko, Tunis). „Albánský“ tým je zatím předběžně rezervován pro účastníky podzimního Marathon Offroadu. Pokud identifikaci týmu neuvedete, budete přiřazeni podle pořadí do některého týmu, pokud nebude naplněn. Z toho plyne, že minimální počet účastníků je 5, maximální 32 (při max. naplnění všech týmů)
Zvítězí všichni, kdo dojedou do cíle. Zvláštní ocenění však bude patřit vítěznému týmu.
Velmi ale dopodučuji, aby se přihlásili pouze ti, kdo věří, že to zvládnou. Není to vyjížka! Aktuální foto z dnešní přípravy trasy:
Paji přiložený následující obrázek:
Považuji toto za hroší záležitost, nebo se pletu? Pokud pojedou lehčí endura, budeme my těžkotonážníci asi v nevýhodě, tedy dle terénu... Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Souhlasím, ono se procpávat lesem s GS 1200 (zlášť s ADV) není to pravý ořechový
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Teďkoncs mě načal s tou váhou moto, eště se poradim s mejma zádama a HP.
Petr ( ten co netankuje do lesa ) přislíbil že pojede taky ( v team Bulhaři začíná bít těsno ).
Potřeboval bych pomoct s tim nakrmenim navigace ( Garmin zümo 550 ), od tý doby co jí mám jsem to ještě nedělal ( přestože to do ně TT Tomas ládoval 3 hodiny ) tak jsem to za ty 2 roky už zapoměl.
offroadtrip přiložený následující obrázek:
[157.36Kb]
Upravil offroadtrip dne 13.04.2009 22:22
ROBERT.....Gelande sehr gutt und super, Strasse das is normal und woprus.
Taky už jsem přihlášenej
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Team Bulhaři nebo jak to je rozdělené hledá čtvrtou eventuelně i pátou kozu aby samozřejně jak jinak VYHRÁL.
V TEAMU jedu já ( Robert KTM 690 E. ), Ondra ( Remarko X 650 Ch.), Petr ( Pedro KTM 690 E.) ..... a kdo bude další na stupni vítězů ???
Nutno poslat přihlášku Pajimu s prosbou o umístění do nejlepčího TEAMU Bulhaři ( nebo jak to je )..........najde se další X Challenge, KTM 690 Enduro nebo podobnej trhač na jakékoli moto ? ? ?.
Cena pro vítěze.....asi větev z borovice + spousta SUPER zážitků.
[230.73Kb]
Upravil offroadtrip dne 14.04.2009 21:51
Remus511: Už jsi taky přihlášenej
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Cos nám tam přidal PROMOTÉRE doufám že né nějakého LOUDU z TEAMU Rumunů.
To by bylo krajně nesportovní chování.
Nabízim do placu 1 kus WV Transporter pro základní tábor s obžerstvením / nářadím, nebo na odvoz Šchrottu ( odřídit si ale budeme muset svépomocí ).
[106.12Kb]
Upravil offroadtrip dne 14.04.2009 22:05