Jen taková perla co mi vyprávěl Vitman když zústal stát před Padovou na dálnic a motorka ne a ne se rozjet:
Autec: dobrý den jak vám mohu pomoci
Vitman: nejede mi motorka nemůžu ji nastartovat, co mám dělat?
Autec: je půl paté v pátek odpoledne, já jdu už za chvíly domů...hmm,hmm zavolejte si odtah
Vitman: ale já jedu do Tunisu, musí se to vyřešit nějak jinak, kde je nejbližší BMW servis ?
Autec: to číslo ze kterého voláte je vaše?
Vitman:ano.........je.
Autec: tak já zjistím kde je nejbližší servis a zavolám vám zpět.
Vitman: OK. budu čekat.
Autec: ukládám číslo, přepojuji na záznamník a jdu domů.
Vitman stále čeká, nakonec zavolá kamaráda a ten mu doveze baterku za hodinu a půl. V BMW v Itálii se smějí, že baterky jim jdou pěkně na odbyt.....cena přes 100e
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jj, v Autecu ti pomůžou odlehčit jen šrajtofel. Je to o lidech. Takže podle toho ,jak se chovají zaměstanci si dokážete udělat představu o nadřízených.. Né jednou jsem měl tu čest a můžu říct, že ten smrd nestál za to abych šel do báně *pissed*
Remus511 napsal:
Jj, v Autecu ti pomůžou odlehčit jen šrajtofel. Je to o lidech. Takže podle toho ,jak se chovají zaměstanci si dokážete udělat představu o nadřízených.. Né jednou jsem měl tu čest a můžu říct, že ten smrd nestál za to abych šel do báně *pissed*
o mne se v Autecu stara Dusan Horsky a zatim si teda fakt stezovat nemuzu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
o mne se v Autecu stara Dusan Horsky a zatim si teda fakt stezovat nemuzu...
[/quote]
Před 7 lety dělal ještě dole a s ním nebyl nikdy problém. Ale když nahoře zavřou kohoutek tak dole se může snažit jak chce a jde stejně do .... O servisu aut ani nemluvě, už jsem se tu jednou rozepsal o postupech servisu...
Jednou jsem byl svědkem jak si servisák hejčkal zákazníka v KTM a musím říct, že tak by to mělo být všude
Třeba v Brně je renocar, není autorizovanej, motorky dělají taky. Hlavně mě potěšilo když mi příjemný ženský hlas za 3 dny zavolal jestli je vše v pořádku po kontrole a popřála mi šťastnou cest. Je to jen o přístupu. Asi neznají heslo náš zákazník, náš pán...........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Remus511 napsal:
...Před 7 lety dělal ještě dole a s ním nebyl nikdy problém. Ale když nahoře zavřou kohoutek tak dole se může snažit jak chce a jde stejně do ....
to je fakt 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
petrj napsal:
Třeba v Brně je renocar, není autorizovanej, motorky dělají taky. Hlavně mě potěšilo když mi příjemný ženský hlas za 3 dny zavolal jestli je vše v pořádku po kontrole a popřála mi šťastnou cest. Je to jen o přístupu. Asi neznají heslo náš zákazník, náš pán...........