Má někdo stejnou zkušenost s házejícím zadním kolem u LC adventure?
Kolo nelze docentrovnat mám najeto 8000km a po 4000km samovolně povoleno 7 špic a od té doby nejde docentrovat. Do terénu nejezdím a že bych trefil díru si nejsem vědom. V BMW servisu po dotažení řekli,že je to v toleranci, ale háže to hodně,ikdyž při jízdě to nijak nepociťuji. V pneu servisu mi řekli,že v poslední době u LC háži kola u každé druhé motorky. Má někdo radu co s tím? Případně kolik stojí nový rafek? Díky.
Tento člověk Ti to srovná. http://www.alurep...
Preplejtal mi kola na LC. Dělá to přímo pro BMW ACR České Budějovice.
I na 1150 mi srovnal hodně koplej rafek.
si pamatuju, jak jste se mi smali, ze jsem si na LC koupil litaky...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V Tech mote BA mi po kontrole dotiahli dva špice na prednom kolese. Ak by ich bolo viac, tušim 5, išlo by automaticky na výmenu kus za kus v rámci záruky.
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
oliv napsal:
V Tech mote BA mi po kontrole dotiahli dva špice na prednom kolese. Ak by ich bolo viac, tušim 5, išlo by automaticky na výmenu kus za kus v rámci záruky.
Motoshop ŽUBOR v BB... reklamácia vybavená výmenou obidvoch sád kolies na motorkách. maximálna spokojnosť s prístupom. zajtra tam ideme.
Béďo
oliv napsal:
Motoshop ŽUBOR v BB... reklamácia vybavená výmenou obidvoch sád kolies na motorkách. maximálna spokojnosť s prístupom. zajtra tam ideme.
Béďo