Ahoj Bando. řeším dilema. Batuzek si stezuje ze ji při jízdě pali noha od vyfuku. vsiml jsem si ze mezi vyfukem a chranicem mam mezeru tak na dva prsty. a kdyz koukam zezadu. přijde mi ze je stupacka lehce prihnuta dovnitř. ale na oobrazkach na netu je to tak taky nemůže mi nejaka dobra duse zmerit rozteč ? A pokud by to bylo ohle, zkoušel to nekdo rovnat? nejaky figl jak to trochu nasponovat bez ujmy na moto ?
Upravil Casari dne 09.06.2019 08:11
Ahoj, tak ta stupačka je fakt ohlá, navíc včera jsem sebou znovu pleštil a ohnul ji ještě víc Je to pěkně naprd protože když se motorka obulí na stranu tak padá na padácí rám, a zadní stupačku, což mi přijde jako hodně neštastné řešení protože ta stupačka je pevně přichycena k zadnímu rámu. Tudíž vyměna by znamenala výměna celého podsedlového rámu, a to už je hodně ujeté kvuli stupačky.
Není to nijak markantní, jen pár cm. Ničemu to nevadí. Nicméně jedzím často s přítelkyní a ta má teď každou nohu trochu jinak. Rád bych ji dopřál patřičné pohodlí
Má někdo zkušenost s rovnáním takového kusu železa? Jsou to dvě trubky, silné jak sviň a já mám strach že když jim dám bídu tak by to mohlo prasknout v tom svaru, a to by mě sralo ještě více.
F800GS 2013