Řešil tady někdo nefunkční vyhřejvání jednoho heftu? Přestal mi hřát plynovej a prosím o radu jak postupovat, než koupím novej. Mám ho teda dost ochmatanej, ale prodřenej skrz není, tak se mi to nezdá. Díky.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Měl jsem stejný problém, ale s levým a na 800. ( a v záruce) Nahlásil jsem se na garančku týden dopředu soudruhům v Austrii, aby měli čas se na mě připravit.. Nahlásil jsem i levý grif, co netopí. Garančka proběhla OK, jen ten nemocný grif mi nevyměnii, bo ho neměli skladem... (přesto že jsem předem upozornil na závady.. ) Za 3 dny mi ho poslali ( po dohodě) domů a podle jejich předešlých instrukcí jsem ho vyměnil.. funguje OK, jen nevím, zda jim nemám vyfakturovat 60 euro za hodinu práce................ (pochopitelně bez DPH ) Asi jsem ti neporadil, ale tenkkát mě s tím nas.ali, tak jsem si holt postěžoval.. P.S. myslím, že na tom moc nespravíš, budou to asi přetavený dráty zalité někde v gumě, asi nezbyde, než tu rukojeť vyměnit..*pissed*
Upravil bluesbery dne 15.04.2009 22:43
Já jsem to na 1150 řešil nedávno taky, přestal mi topit levý heft. Nechtělo se mi dávat balík za novej, tak jsem sundal gumu z heftu a topný drátek byl na jednom místě spálený. Spojil jsem oba konce tím, co garáž dala. Uštípl jsem spojku z očka na kabely a tou jsem ty drátky spojil. Na tu spojku jsem udělal pájkou místo v heftu. Holý drát jsem znova omotal izolačkou (originál byl omotán takovou papírovou páskou) a nandal heft. Zatím to funguje. Fotky bohužel nemám. Jestli je to na 1200 jinak, to nevím.
Upravil stepan dne 15.04.2009 22:45
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
stepan napsal:
Já jsem to na 1150 řešil nedávno taky, přestal mi topit levý heft. Nechtělo se mi dávat balík za novej, tak jsem sundal gumu z heftu a topný drátek byl na jednom místě spálený. Spojil jsem oba konce tím, co garáž dala. Uštípl jsem spojku z očka na kabely a tou jsem ty drátky spojil. Na tu spojku jsem udělal pájkou místo v heftu. Holý drát jsem znova omotal izolačkou (originál byl omotán takovou papírovou páskou) a nandal heft. Zatím to funguje. Fotky bohužel nemám. Jestli je to na 1200 jinak, to nevím.
Vot eto sovětičešskij čelovjěk. Jevo nado nominováť na Cenu dlja tavaryšča Nobelja. Ale tak to má být, pokud to umíme, spravíme to sami.. ! Souhlas !
Mám pocit, že ta guma sundat nejde. Takže jinde, než přímo v rukojeti ten problém heldat nemám?
Jako náhradní díl jsem dostal z Vídně "venkovní" rukojeť, ze které čouhaly dráty s konektory na konci, které jsem pak zapíchul do samic v krytu všech vypínačů na levém říditku. Starou rukojeť jsem stáhnul a novou nasunul, celkem bez problémů..
Upravil bluesbery dne 15.04.2009 23:30
To by šlo, výměna by nebyl problém. Jen ty prachy se mi za to nechtěj dávat. Proto hledám jiný řešení, ale ono asi není *pissed*
Nemám šajnu, kolik ta rukojeť s topením stála, nenapsali to ani do servisní knížky (pochopitelně,stejně jako asi předchozích 5 závad). Myslím si ale , že je to furt kus gumy a zalisovaného drátu, tak to nemůže stát majlant..
Ty gumy jsou jen z krajů přilepený aspon tak to má 650 a 1150 to má stejný.Většinou se to pžekroutí nebo uplně utrhne na místě kde prochází drát z gripu do řídítek.
bluesbery napsal:
Tak to je docela pecka - 3600 (2900) bez dopravy... Za kus kaučuku s drátem.. Ta oprava za pokus určitě stojí..
ja to tak cca tusil
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kouknu na to a dám vědět. Ta cena se mi taky nelíbí, ale zase ....... je to luxus výbava motorky a za ten se musí platit
Tak jsem jí koupil v Autecu. Pravá vyhřívaná rukojeť stála 1713 Kč bez DPH. To mně docela překvapilo. Podle mého se nějak polepšili s těma cenama