Nazdar, je male upozorneni. Ted jsem zkousel dva dny po sobe dojet na letistni plochu. Bobuzel na oboj cesta od letadla stoji policejni auta. Druhy den jsem se osmelil a sel se zeptat zda muzu dojet na ranvej. Bylo mi receno ze ano akorat na zpatecni ceste odeme vyberou 100EUR "vstupne" za vjezd do vojenskeho uzemi nebo tak neco.
Setkal jste se s timto uz nekdo? Vzdy si jen opisovali pasy a to bylo vse.
Jinak z letadla zmizla uz i ta druha vrtule a to komplet, ne jak tu prvni co nekdo orezal. Sem zvedavej jak dlouho tam jeste bude.
Upravil schrek dne 02.07.2019 22:08
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Len aby tak za chvilu nedopadli aj tie radarove zakladne z Petrlovho sprievodcu. Minuly rok sme sa v Zeljave kludne vozili po ranveji, jazdili vo vnutri hangarov a policanti iba sedeli v aute a "vykonavali cinnost". A cestou hore na tu zakladnu sme uz nasli na stromoch fotopasce...
Loni krom toho ze se tam na zacatku cervence natacel slovinskej film tak vstup naprosto vpohode. Sem se prave letos dost divil.
Čeština můj koníček
Tak dnes o dost lepsi pristup pan policista udelal kontrolu pasu a popral nam peknou prohlidku a jen ze nemame chodit do.lesa jsou tam vsude miny.
Čeština můj koníček
Dnes na rovince v Ličko Petrovo Selo potkán neoznačený bílý VW Transporter s dvěma policisty uvnitř. Projeli bez povšimnutí. Během ježdění po základně žádní další uniformovaní.
My jsem tam spali z 29. na 30.6., přejeli jsme hranici a hned za ní kolem plotu se zase vrátili zpět, v noci, museli nás vidět. Nikdo ne****val. Ráno jsme se tou samou cestou vrátili zpět.