Kdo s místní znalostí offroad ježdění by se se mnou šel projet? Les, polní cesty, apod. Do 50-ti km od plzně dojedu :-)
Nemám na offroadek s hrochem moc parťáků...
Ideální vždy od páté všední den, případně sobota, neděle. Nějak bych se chtěl častěji projet mimo silnice...
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Hoj, hlásím se. Motyka by Ti určitě potvrdil, že na Berounsku znám spoustu hezkých cestiček:-D Opravdovému terénu se vyhýbám. Nejsem takovej alibista, abych tvrdil, že kvůli motorce - prostě na to nemám ani jezdeckou techniku, ani fyzičku. Ale polní cesty a občas kamenitou stezku pro pěší si dám rád.
Co kdybychom vyrazili dnes odpoledne? Zrovna jsem přemejšlel, kam a s kým bych vyrazil... Telefon mám v profilu.
cerv napsal:
Hoj, hlásím se. Motyka by Ti určitě potvrdil, že na Berounsku znám spoustu hezkých cestiček:-D Opravdovému terénu se vyhýbám. Nejsem takovej alibista, abych tvrdil, že kvůli motorce - prostě na to nemám ani jezdeckou techniku, ani fyzičku. Ale polní cesty a občas kamenitou stezku pro pěší si dám rád.
Co kdybychom vyrazili dnes odpoledne? Zrovna jsem přemejšlel, kam a s kým bych vyrazil... Telefon mám v profilu.
Díky, máš sms...
Radek
Ahoj
ted jsme byli předminulý víkend po severním plzensku
Pět motorek polnáčky a lesní cesty Moc pěkný
Kdyby někdo chtěl z okolí plzně společnost při podobných vyjížkách Rád se přidám
Spíše ale o víkendech
Přes den jsem na icq, na večer a víkendy na mobilu
rad se pridam, co tento vikend ?? ja jsem z Berouna, je toho tu celekm dost,ale znam spis veci od borek-libomysl-malkov-chodoun tak se rad pripojim..
WILL RACE FOR FOOD
Klucí, tak jsem se byl dnes povozit s Červem s Berouna a Pepou z Líní. Projeli jsme okolí Berouna lehkým/velmi/ offroadem, mixnutým asfaltem. Nebylo to špatné, na tu rychlovku - ale, ruku na srdce, více by se mi líbilo více lesa nebo polních cest, co nejméně asfaltu. Co třeba jet např. z Plzně nebo Berouna přes "hory a doly" (asi dle navigace) zásadně mimo silnice? To by se mi líbilo. Mluvím tedy za sebe...
Sobota by šla. Třeba kolem 12-té vyrazit...
Radek
machradek napsal:
Klucí, tak jsem se byl dnes povozit s Červem s Berouna a Pepou z Líní. Projeli jsme okolí Berouna lehkým/velmi/ offroadem, mixnutým asfaltem. Nebylo to špatné, na tu rychlovku - ale, ruku na srdce, více by se mi líbilo více lesa nebo polních cest, co nejméně asfaltu. Co třeba jet např. z Plzně nebo Berouna přes "hory a doly" (asi dle navigace) zásadně mimo silnice? To by se mi líbilo. Mluvím tedy za sebe...
Sobota by šla. Třeba kolem 12-té vyrazit...
Radek
To po tom včerejšku bude změna. Zima, bláto, voda.. Přes hory a doly nevim, ale i přes pole, lesy by bylo taky dobrý ne?? - Jedu poslední.
Pepa gs PM
no ja souhlasim,ale musim rici ze moje sekce od suchomast k chodouni je cca 10km mimo silnice a urcite to neni mix, je tam i jeden lom, ten dlouhy trail co jsem jeli minule. a taky nevim jak u vas ale dnes cely den prsi
ant přiložený následující obrázek:
machradek: co takhle si někdy zařádit v dobřanech na tankodromu? Byl sem tam ted o víkendu a paráda. Pak mužem někam pokračovat.
červ by se určitě připojil, co?
viděl bych to na neděli...
hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
machradek: co takhle si někdy zařádit v dobřanech na tankodromu? Byl sem tam ted o víkendu a paráda. Pak mužem někam pokračovat.
červ by se určitě připojil, co?
viděl bych to na neděli...
To by bylo dobrý Chvíly bych se s vámi svezl V kolik a kde?
Jasně že jo. Začátkem května přezouvám zase na silniční gumy a do té doby bych se tam rád podíval. V neděli jsem už tak napůl domluvenej s někým jiným někam jinam, ale kdyby dotyčnej nemoh (nebo měl zájem navštívit tankodrom ), přijedu do Dobřan.