Ahoj všem, obracím se zde na zkušenější s prosbou o radu, jak správně na odpojení origo konektorů napájení navi. Jde mi hlavně kde přesně najít a co je třeba odstrojit, abych mohl odpojit konektory napájení držáku navi. Pokud pátrám správně, tak by can-bus měl být na pravé straně pod bočním panelem. Musím odstrojit komplet pravý boční panel nebo se lze k tomu dostat jednodušeji? Díky moc všem za věcnou radu, jak na to. Fido
Ano je vpravo pod panelem ale dostanes se tam i zevnitr je pripaskovanej. A odpojeni neni zadna legrace potrebujes k tomu šamana a odpojuje se to pouze na prestupny rok
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Ano je vpravo pod panelem ale dostanes se tam i zevnitr je pripaskovanej. A odpojeni neni zadna legrace potrebujes k tomu šamana a odpojuje se to pouze na prestupny rok
Servisáku, díkas moc za telefonát. Šamana jsem měl za zády a na mobilu jsem si přetočil rok na 2020 a povedlo se Přiznávám, že jsi mě dostal Ale ještě jednou dík za zavolání a probrání postupu. Vše se povedlo, aniž bych to musel odstrojit. Až budeš mít cestu přes pardubice, tak se ozvy, máš u mě pivoFido