Ahoj. chtěl bych vymenit brzdovku, ale par lidi na netu me zrazovalo ze je nutna diagnostika jinak nebude fungovat abs. Snad neco s kalibrací....
neví nekdi zda je to pravda? To je problém cislo 1.
a druhý je ze mam strach itevrit to víčko na riditkach, nerad bych ho urval ???? zkoušel jsem ten figl s tkaničkami na uvolnění těch pinů, ale i tak to drží dist fest... fakt je třeba tolik sily ? jak rikam. rad bych aby zůstalo na svém místě ????????
Casari napsal:
Ahoj. chtěl bych vymenit brzdovku, ale par lidi na netu me zrazovalo ze je nutna diagnostika jinak nebude fungovat abs. Snad neco s kalibrací....
neví nekdi zda je to pravda? To je problém cislo 1.
a druhý je ze mam strach itevrit to víčko na riditkach, nerad bych ho urval ???? zkoušel jsem ten figl s tkaničkami na uvolnění těch pinů, ale i tak to drží dist fest... fakt je třeba tolik sily ? jak rikam. rad bych aby zůstalo na svém místě ????????
Tyhle víčka na BMW motorkách to je taky výmysl co se jen tak nevidí, kolikrát je to opravdu tak zakousnutý, že s tím je akorát starost....ale holt dělat věci jednoduše a jako vyzkoušeným způsobem jako ostatní se v BMW nenosí.
TomR1 > ten vyšší smysl bude v tom -uživatelům co nejvíce znepříjemnit (znepřístupnit) údržbu stroje ; To tak ještě aby si dolívali kapalinu -nedej bože měnili sami -pěkně do autorizáku a cvakat .Ale to platí i u aut. mě v autorizáku Renault Dacia řekli že při přezutí kol musím za 500,- na diagnostiku aby to tam přerychtovali to upozornění na tlak v pneu.Pak jsem zjistil že stačí podržet tlačítko setup a je to vyřešeno - zm*di
Upravil kim dne 26.07.2019 12:21
kim napsal:
TomR1 > ten vyšší smysl bude v tom -uživatelům co nejvíce znepříjemnit (znepřístupnit) údržbu stroje ; To tak ještě aby si dolívali kapalinu -nedej bože měnili sami -pěkně do autorizáku a cvakat .Ale to platí i u aut. mě v autorizáku Renault Dacia řekli že při přezutí kol musím za 500,- na diagnostiku aby to tam přerychtovali to upozornění na tlak v pneu.Pak jsem zjistil že stačí podržet tlačítko setup a je to vyřešeno - zm*di
Tak to jsou opravdu zm**i :-D Ale, aniž bych se tě chtěl nějak dotknout, můžeš si za to sám, protože tohle je určitě popsáno v návodu :-) Připomíná mi to autobazar montecarlo, podojit Makovce :-D
kim napsal:
Tak to jsou opravdu zm**i :-D Ale, aniž bych se tě chtěl nějak dotknout, můžeš si za to sám, protože tohle je určitě popsáno v návodu :-) Připomíná mi to autobazar montecarlo, podojit Makovce :-D
jasně je ;na to jsem se zeptal preventivně než jsem to potřeboval když jsem to kupoval a návod byl zatavenej ještě ve fólii ,Tak že oni to prostě zkouší -taková forma šmejdů.
Je ro hnus no. právě ze stejného duvodu si rad delam veci sam, clovek ani nema prehled jestli to vůbec udělali a pořádně. takhle přesně vím. pokud si na něco netroufnou tak mi nic jineho nezbyde ale tyhle maličkosti si rád udělám. Akorat do příště si koupím přípravek. ted to probíhalo tak ze pritelky drzela sroubovaky a ja držel nádobku a srouboval opatrně at to neurvu. jak tu zaznělo. je treba ro zákazníkovi znepříjemnit natolik aby cvakal