Máte někdo zkušenosti s parkováním v historické části Istanbulu? Máme v plánu s kamarády modrou mešitu a velké tržiště. Pojedeme všichni na motkách a protože si tyhle body chceme projít, potřebovali bychom nechat motorky samotné. Máte někdo reference na hlídané parkoviště nebo vůbec nedoporučujete parkovat motky v Istanbulu?
Küçük Ayasofya Cd. Aç?k Otopark
Küçük Ayasofya, Kaleci Sk. No:13, 34122 Fatih/?stanbul, Turecko
https://maps.app.goo.gl/aUb6uRotD5qeD67j7
Nepamatuju si kolik to stalo. Myslim 5E ale zazdili nam to i svyma autama a bylo to vsechno ready. Zvenku nevypada ale sluzba probehla dobre a vse blizko.. bydleli jsme v hotelu opodal.
Má zkušenost která bohužel pro vás neplatí, protože já jel sám. Omluva tedy za příspěvek který není k vaší věci, no ostatním osamoceným vlkům třebas pomůže.
Spal jsem na pozvání u velitele SAR (search and rescue patrol) na břehu Marmarského moře hned pod Hagia Sofia. Krásná noc plná zážitků a klábosení se záchranáři do 5 do rána . Ráno přesun i s moto k mešitě (cca 0,5km) a průzkum památek. Dostaneš se v pohodě, ze země v uličkách se vysouvají sloupky - zábrany autům, no moto projede. U památek pár lidí a místní policie se samopaly (něco jak naše škorpiony ). Po domluvě s policií jsem nechal moto i s bagáží u jendoho z obchodů (helma na řidítkách, u sebe klíče, prachy a mobil). Policie instruovala prodejce jak hlídat cizinci moto. Odpo vše v pohodě a na svém místě. Poděkoval jsem a odjel.
Po domluvě mohu kontakty předat. Letos projeto mým dobrým kamarádem bez problémů ( jen ty pokuty za rychlost...)
Ha, díky oboum za rady. Kdyžtak, prosím, Barborino, můžu tě požádat o ty kontakty? Když bychom nic nesehnali, tak to štěstí zkusíme u záchranářů Jak to popisuješ tak si myslím že to byl super večer. Navíc si myslím, že tvá zkušenost platí i pro nás, díky moc za ni.
Neexistuje špatné počasí!