Pomáhat a chránit.....tohle je tvoje reakce EDIT moderátorem:
Už podruhé mažu přílohu s názvem mein-fuhrer-1_1.jpg. Jakékoliv náznaky propagace fašismu(hailování a pod.) NETOLERUJEME !!! Ber to jako poslední varování.
swat
Sem se právě leknul si POLICAJT nebo ROŠŤÁK ?
Tady nikdo nic NEPROPAGUJE !!!
Člověk sem dá fotku z filmu co normálně běží v kinech http://kultura.id...mvideo_kot
a ty bys mně hned zavřel ( pozor to dělaly Komunysti taky když se jim někdo nelíbil ).
To bys musel zrušit i internet.
Pokud máš svoje informace pouze ze svodek tak se mrkni sem....internet neni ještě zakázanej http://www.meinfu...erfilm.de/.
Komunisti VRAŽDILY lidi taky a vydim ty DE..LY na každám rohu tak kdo má chybu.
A pokud tohle smažeš nebo zamkneš tak se od revoluce nic nezměnilo a demokracie je jen pro ty vybraný který maj tu MOC prudit ostatní !!!
Ten účet si mi předtim zablokoval ty viď.
Robert přiložený následující obrázek:
[68.11Kb]
Upravil Robert dne 17.04.2009 10:57
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
swate.. to neni propagace Treti rise, ale imho jeji zesmesnovani... tos to nepoznal? 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mě se ta fotka tady taky nelíbí, a myslím pokud moderátoři určují pravidla tak je musíme respektovat, oni s tímto webem mají práci a zato jim dík
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Baltazar napsal:
Mě se ta fotka tady taky nelíbí, a myslím pokud moderátoři určují pravidla tak je musíme respektovat, oni s tímto webem mají práci a zato jim dík
Baltazare je v zajmu moderatoru, aby meli urcitou opozici, korekci Asi si uz videl, jak vypada neomezena moc, ne?
Navic tady jsou moderatori vesmes velmi rozumni... akorat tahle fotka fakt nepropaguje, takze neni nutne myslim vyhrozovat Robertovi...
17 cm
Jaká jsou pravidla tohoto webu?
Stručně řečeno: Dodržujte platné zákony a slušné mravy.
Dlouze řečeno:
Podmínky používání služeb na bmwgs.cz
Tyto podmínky upravují vztah mezi uživatelem a provozovatelem tohoto systému (dále jen „služba“).
...... Dále je zakázán erotický obsah, hrubě urážlivý či nemorální obsah, či takové užívání služby, které ji úmyslně narušuje, přetěžuje či poškozuje její jméno. Provozovatel si vyhrazuje právo takovéto texty smazat, a to i bez předchozího upozornění.
Tolik pravidla.
Za sebe nechapu proc tu takovy fotky jsou. Ale chlapci zrejme potrebuji divaky od toho je internet. Skoda ze si nehrajou ale na jinejch strankach.
Standa
Moby
Koukam, ze uz vam zase leze slunce na mozek.
Taky v tom vidim spis zesmesnovani nez propagaci, ale rozhodne jsem nikdy nepochopil smysl takovy fotky v diskuzi, me by to nikdy nenapadlo.
Btw. tu erotiku bych z pravidel vyskrtnul, ta se hodi vzdycky a vsude
Alda napsal:
Taky v tom vidim spis zesmesnovani nez propagaci, ale rozhodne jsem nikdy nepochopil smysl takovy fotky v diskuzi, me by to nikdy nenapadlo.
mne osobne se tenhle humor na hranici politicke korektnosti docela libi
Navic Robert je imho starej provokater... jakmile zjistil, ze kvuli obrazku dostal ban tak ho zacal pastovat pravidelne.
17 cm
Alda napsal:
Btw. tu erotiku bych z pravidel vyskrtnul, ta se hodi vzdycky a vsude
Za tu erotiku bych se taky primlouval!Vzdyt to pomaha taky k preziti ohrozenych druhu!
vevis přiložený následující obrázek:
[179.3Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Za tu erotiku bych se taky primlouval!Vzdyt to pomaha taky k preziti ohrozenych druhu!
hele vevisi... admini nas sezerou, mozna bych alespon chvili s tokajicimi nosorozci brzdil...17 cm
Baltazar napsal:
Baltazare je v zajmu moderatoru, aby meli urcitou opozici, korekci Asi si uz videl, jak vypada neomezena moc, ne?
Navic tady jsou moderatori vesmes velmi rozumni... akorat tahle fotka fakt nepropaguje, takze neni nutne myslim vyhrozovat Robertovi...
Zvýraznil jsem slovíčko TADY , jinak ten film znám.
všiml jsem si že nevím z jakého důvodu mlčí lidé, kteří sem psali zajímavé věci ohledně BMW a motorek, zato je to plný hovadin, které se časem objeví na každém webu, myslím, že to je na škodu. i když já taky někdy zaškodím Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
stačilo by používat zdravej rozum, problem je že ho máme každej jinak nastavenej
a abych se vyjádřil za sebe tak ty fotky mě opravdu nebavěj
říkám si hurikán