Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Rozloučení 2
hicks
Přidané 19.04.2009 20:47

Registrace: 09.07.08
smazak73 napsal:
Tak prosím administrátora já aby mě vyřadil z registrace.Podle ankety máte Ivoše rádi a já chci aby zůstal.Jen poslední slova na svoji obhajobu nikoho jsem nenapadal snažil jsem se radit svým způsobem když jsem se ptal na seřízení klapek v zimě byl to právě Ivoš kterej mi odsekl že to tady někde psal a že si to mám najít. Někde to tady je když jsem ho prosil ať mi dá odkaz a tyto stránky tak jsem se odpovědi nedočkal Teď s tím přišel Turby poděkoval jsem mu za snahu a moto jsem osobně seřídil podle jeho návodu a funguje pro mý potředby dokonale Ivoš tam měl rozpravu i s Turbym trošku se tam chytli Tak jsem se ho zastal.Navíc jsem dal na jevo co si myslím o značkových servisech této republiky.Je to má osobní zkušenost a praxe živím se totiž jako profesionální řidič Od svých 18 let jsem za volantem s motorama jsem vyrůstal hrabal jsem se už v několika autech i moto projel několik států východní i západní Evropy na moto mám odjeto 160000 tis km vždycky jsem si na moto z 98 procent dělal vše sám. Děkuji tímto lidem tady s fora za rady a možná že se s některýma potkám v kempech a pokecáme v uplně jiné situaci než je tato. nikomu nebudu stát v cestě . Pohorský Miroslav Polička

panove nechcete se uklidnit?

Nikam neodchazej... jak je videt, mela byt slysena i druha strana, nejspis to nebude cernobile.

Toz prestante se pls urazet... jste jak zensky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

vevis
Rozloučení 2
Přidané 19.04.2009 20:48

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Tak se taky uklidni a nebud urazenej!Mas taky kus pravdy a souhlasim s tebou treba v tom,ze nelze resit problem tankovanim 100oktanoveho benzinu.kdyz v mnoha zemich ho nesezenu.Prestoze vase diskuze byla mozna ostra,stale jeste byla v mezich slusnosti a ani jeden nemate duvod tady koncit.Myslim,ze si to nekde na srazu v klidu vyrikate a zivot jde dal!thumbs up
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

mencas
Rozloučení 2
Přidané 19.04.2009 21:07

Registrace: 21.05.08
...kluci mě předběhli, ale myslím KRAJANE, že by ses měl vykašlat na rozlučkové dopisy, zavolat Ivošovi a stavit se za ním přeci jen by mi a tobě mohl dělat otca Cool ...promažte v té vydařené diskuzi ty nevydařené a vyostřené příspěvky (každý si z toho vlákna vezme svoje) jen vlákno zbavte emocí a bude to gut.... Wink ..takže pozdravuj za vendolákem já su v Ostravě a hlavu vzhůru say cheese!
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy...... hmm!

Alda
Rozloučení 2
Přidané 19.04.2009 21:09

Registrace: 20.10.07
Ja to vedel, ja to rikal!
Je to tim slunickem, leze vam vsem na mozek.
Radsi jezdiiit thumbs up

vevis
Rozloučení 2
Přidané 19.04.2009 21:28

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Brnaku jsem si rikal,proc nepises!Jsem rad ze jsi to nevydrzel a koukej psat dal!Kdybych vedel,ze pojedes na hrochiadu,tak bych jel taky.Jsem te poznal az na fotkach!A ver,ze jsem te rad videl.thumbs upTakze rozum do hrsti a napis obcas aspon PM.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

bystricke
Rozloučení 2
Přidané 19.04.2009 22:53

Registrace: 04.11.07
Alda napsal:
Ja to vedel, ja to rikal!
Je to tim slunickem, leze vam vsem na mozek.
Radsi jezdiiit thumbs up
fakt už steho blbnouShockzakopejte válečný sekyry a jede se dál,nebo se taky jako špatný řidič bmw(mám problém s i a y)odhásímhilarious
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
holubbb
Rozloučení 2
Přidané 16.10.2010 12:15

Registrace: 16.03.07
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem

koukam cas 21.19 tos jeste nemoh bejt tak nalitej tak si to prosim jeste jednou po sobe precti a drz se svych slovthumbs up

stepan
Rozloučení 2
Přidané 16.10.2010 13:00

Registrace: 05.06.07
Kosik Milan napsal:
Brnak Jim napsal:
Pánové,vyřadit z registrace nelze.Již před čtyřmi měsíci jsem o to žádal Miloše a bylo mi odpovězeno že to nejde.Prostě mám přestat psát a to jsem udělal.Píšu to pro ty,kterým se nelíbí kam všechny debaty o mašinách se dostanou při zásahu stále těch stejných.Odhlásit nejde,přestaňte psát.Vím že je to někdy těžké ale už jsem si zvykl.Sbohem

koukam cas 21.19 tos jeste nemoh bejt tak nalitej tak si to prosim jeste jednou po sobe precti a drz se svych slovthumbs up

A komu tím prospěješ? Wink

http://kouzelnyzivot.cz
Pardal
Rozloučení 2
Přidané 16.10.2010 13:29

Registrace: 08.04.07
Vzdyt je to na kazdym, bud chci diskutovat a nebo nechci, ale je pravda ze jsem neco nekde resil s nekym na jinym foru a pak ho odkazal na diskuzi co uz byla tady na foru a jen se divil, co se z diskuze k problemu postupne stane za zbytecne hadani ruznych lidi, a to je skoda. Vas spor jsem vubec nezachytil, to spis jako obecne k urovni diskuzí zde. A je urcite skoda par lidi, co znechuceni urovni príspěvků prestali přispivat, protoze prave jejich prispevky spouste lidi pomohly
Upravil Pardal dne 17.10.2010 09:26
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
Ivo Bohuslav
Rozloučení 2
Přidané 16.10.2010 19:14

Registrace: 28.08.07
Brňáku, Milane!!! Piš pro nás, pro ty, kteří Tě máme rádi a rádi čteme Tvoje příspěvky!!!! Angry A nesééér....................hergot..................

PeDR
Rozloučení 2
Přidané 16.10.2010 21:34

Registrace: 11.08.07
Nebo napiš aspoň mněGrin.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 88
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.31 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI