Pánové,zdravim a předem se omlouvam za založení nového vlákna i přesto,že o tomto problému se tak trochu píše všude.
Měli by jsme se zamyslet nad tím,že zde ubývají příspěvky pro které jsou tyto stránky založeny. Neustálé vkládání příspěvků a fotek různého ražení které jsem nepatří se zde stalo celkem běžnou věcí.Myslím,že můžeme být všichni rádi,že jsou tu stále lidé(ubývá jich)kteří mají zkušenosti a jsou ochotni se s námi podělit a poradit o problémech a závadách na BMW GS.To,že jsou ochotni a to i s tím,že jsi vlastně vyhazují peníze z vlastních kapes (někdy jsou to kluci co jsi tím vydělávají a zkuste přijed do servisu a zeptat se mechanika "hele prosimtě mě tady něco mlátí nevíš co to je?"odpověd známe všichni "jo nech to tady my se na to podíváme hodina koukání 450kč) protože,kdyby to nedělali jen tak z dobré vůle a proto,že je to baví tak půlka z nás pojede do servisu a tam to ZACÁLUJE!! A to někdy za p*čovinu a raketu jak kráva! Takže lidí jako jsou např. CYCLI,TONDA,BMWIVO,TOMÁŠ TT,WING(už tu skoro taky nebyl)BRNÁKJIM(už tu není) tak těch by jsme si měli spíš vážit a né je NA*ÍRAT!! Nas*rat neberu,že jse nemůžou shodnout na závadě nebo na vyřešení problému to je OK,ale chápu že jsou dotyčný na*raný když se snaží vysvětlit problem a nějaký trdlo jako např.Emilio a REMUS tam k tomu na*erou úplně zcestnej obrázek a celý se to posune úplně jinam.(při osobnim setkání můžete bejt dobrý,nevim,neznam vás,ale tady na těch stránkách vkládáte některý příspěvky a fota jak zastydlí pubertáci) Pánové oni nám ty jejich zkušenosti dávaj a nic za to nechtěj už tohle je v dnešní nenažraný době dobrej počin.
Pánové na závěr(tolik jsem toho psát ani nechtěl) velkej dík nahoře jmenovaným a i těm na který jsem zapoměl,Bez těchto lidí a jejich příspěvků by tyto stránky byly v tahu,když jsem tyto stránky našel byl jsem rád,že jse něco dozvim až se mě ten krasavec posere tak se budu moct poradit. A tak Vás prosim nenechte se otrávit šulínama který jsi třeba neuměj vyměnit ani olej v motoru a Já Vám za to moc děkuju
P.S.Ádika si spravuju sám ale nejsem děd vševěd takže doufam,že tyto stránky budou i nadále fungovat HLAVNĚ s lidmi kteří jim mají co dát!!!
Jen jsem si opravil svůj nick, ale jinak s tebou souhlasím. Cycli
Upravil Cycli dne 21.04.2009 08:27
Pod to se asi taky podepíšu. Osobně nejsem schopen na mašině něco většího spravovat, tak maximálně vyměnit kolo, destičky a svíčky, nebo jiné, nepříliš odborné opravy, ale jenom čtení o různých jiných problémech, o jejich diagnóze a způsobu opravy mi otevírají oči. Dost lidí z nás těch, kteří jezdíme občas i dost daleko má tento handicap a trneme po dalekých cestách, aby se nic vážnějšího nestalo. Ale i tak je dobré alespoň teoreticky vědět pár věcí navíc, může se to jednou hodit.
Tyto příspěvky jsou mi potřeba, nikoli narážky na sexualitu, různé urážky a vytahování se. Nevadí mi pochopitelně legrace, naopak "prošpekuje" a "zlehčí" někdy únavný popis práce, postupu, ale to by mělo být jenom jenom koření, ne hlavní chod.
Tyto stránky jsou dost demokratické, ale moc demokracie je někdy na škodu.
Na našem řeckém webu jsem moderátorem a často (vzhledem k horkokrevnosti povah) dochází k nesvárům a tak jsme nuceni velmi často nasahovat. Občasnou legraci máme všichni rádi, ale aby vlákno odcházelo zcela jiným směrem prostě nedovolujeme, příspěvky prostě mažeme a házíme do koše.
Zaprvé jde o to, že technická témata nebo třeba inzeráty prostě nelze nasviňovat spamy.
Zadruhé je to nekolegiální vzhledem k autorovi. Máme na našich (řeckých) stránkách i dost sekcí na NE-motorková témata, kde se mohou vyřádit.
Zatřetí by si všichni měli uvědomit, že tato komunita vznikla a drží se i díky dobrovolné práci moderátorů a administrátorů, kteří věnují celé hodiny (zdarma) čtením i pro ně nezajímavých témat, jenom proto, aby měli správný přehled o problémech stránek a mohli eventuelně zasáhnout. Často jde i o peníze (i když hosting je již levnější než dřív, to je pravda) a hodiny servisu, backupu a toho si měli vážit.
Čistě legračních fór je celá řada, měli by si dotyční nalézt vyřádění v i pro ně lepších podmínkách.
Mimoto také existuje ban, třeba by stálo za úvahu přemýšlet i tomto způsobu potrestání (na dva dny, než hlavy vychladnou, na týden při recidivě nebo taky nastálo, pokud prostě někdo jenom provokuje a je na obtíž ostatním), ale to je problematika, kterou si musí prodiskutovat v užším kruhu Miloš se spolupracovníky.
Upravil Doc dne 20.04.2009 08:31
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Ja se predem omlouvam, ale proste s tim nesouhlasim. Prijde mi, ze to je vic faktoru a nektere jste si vzali za obetni beranky.
MALOKDO imho vydrzi psat na forum dlouhodobe.. podstastna cast odchazi, nebo alespon zasadne utlumuje cinnost na KOKRETNIM foru po cca roce, dvou....
...ale hodne z nich si pred odchodem stezuje nas vselicos, vetsinou offtipicy, casto konkretni hadka...
Dalsi vec je, ze urcita skupina tu hrala pred casem prim.. ted je, nerikam vzdy hodnotnymi prispevky, tak trochu odsunuta do pozadi.. coz .. rekneme si na rovinu.. muzska ega hure snasi.
-
toz tak.. prislo mi to proste nefer :( To neni myslim zdaleka jen o Emiliovi, Remusovi co dalsich Prazacich. ale treba se mylim...
Co v sobe objevit skrytou silu a psat na forum dal? JE totiz plno dalsich lidi, kterym zase moderace nevyhovuje, vcetne mne... kdyz uz relaxuju, a od toho forum pro mne castecne je, nemam zapotrebi se necat buzerovat. To mi staci v praci od zakazniku.
Dalsi vec co nemam rad jsou odchody z for, takze nikam nechodte a prestante i vyhrozovat pls...
Upravil hicks dne 20.04.2009 09:22
Michal napsal:
Pánové,zdravim a předem se omlouvam za založení nového vlákna i přesto,že o tomto problému se tak trochu píše všude.
Měli by jsme se zamyslet nad tím,že zde ubývají příspěvky pro které jsou tyto stránky založeny. Neustálé vkládání příspěvků a fotek různého ražení které jsem nepatří se zde stalo celkem běžnou věcí.Myslím,že můžeme být všichni rádi,že jsou tu stále lidé(ubývá jich)kteří mají zkušenosti a jsou ochotni se s námi podělit a poradit o problémech a závadách na BMW GS.To,že jsou ochotni a to i s tím,že jsi vlastně vyhazují peníze z vlastních kapes (někdy jsou to kluci co jsi tím vydělávají a zkuste přijed do servisu a zeptat se mechanika "hele prosimtě mě tady něco mlátí nevíš co to je?"odpověd známe všichni "jo nech to tady my se na to podíváme hodina koukání 450kč) protože,kdyby to nedělali jen tak z dobré vůle a proto,že je to baví tak půlka z nás pojede do servisu a tam to ZACÁLUJE!! A to někdy za p*čovinu a raketu jak kráva! Takže lidí jako jsou např. CYKLI,TONDA,BMWIVO,TOMÁŠ TT,WING(už tu skoro taky nebyl)BRNÁKJIM(už tu není) tak těch by jsme si měli spíš vážit a né je NA*ÍRAT!! Nas*rat neberu,že jse nemůžou shodnout na závadě nebo na vyřešení problému to je OK,ale chápu že jsou dotyčný na*raný když se snaží vysvětlit problem a nějaký trdlo jako např.Emilio a REMUS tam k tomu na*erou úplně zcestnej obrázek a celý se to posune úplně jinam.(při osobnim setkání můžete bejt dobrý,nevim,neznam vás,ale tady na těch stránkách vkládáte některý příspěvky a fota jak zastydlí pubertáci) Pánové oni nám ty jejich zkušenosti dávaj a nic za to nechtěj už tohle je v dnešní nenažraný době dobrej počin.
Pánové na závěr(tolik jsem toho psát ani nechtěl) velkej dík nahoře jmenovaným a i těm na který jsem zapoměl,Bez těchto lidí a jejich příspěvků by tyto stránky byly v tahu,když jsem tyto stránky našel byl jsem rád,že jse něco dozvim až se mě ten krasavec posere tak se budu moct poradit. A tak Vás prosim nenechte se otrávit šulínama který jsi třeba neuměj vyměnit ani olej v motoru a Já Vám za to moc děkuju
P.S.Ádika si spravuju sám ale nejsem děd vševěd takže doufam,že tyto stránky budou i nadále fungovat HLAVNĚ s lidmi kteří jim mají co dát!!!
Já bych všechny ty internety a počítače taky zakázal.
Upravil Tomas1200GSA dne 20.04.2009 09:23
Já to taky podepíšu Vám oběma. Zaplevelování fora je opravdu velkej problém a číst 10 stránek kvůli tomu abych se dočet na desátý to co mělo bejt na prvnim místě mě taky štve. Pár lidí, který sem kdysi dávali dobrý příspěvky už sem nepíše a věřim, že je to hlavně kvůli tomu. Zčásti to má na svědomí i to, že se některý lidi mezi sebou znaj a vyřizujou si tady korespondenci útržkovitejma větama, kterejm nikdo jinej nerozumí a bohužel s tim za*íraj i technický vlákna, ale to je problém každýho fora a dá se řešit tim co navrhuje Doc. Jinak dobrý možná bylo i to známkování příspěvků, protože pak bych otevřel vlákno nastavil si nejčtenější a vyskočil by mi smysluplnej příspěvek k tématu, teda aspoň doufám, že je tady víc lidí který nebudou dávat hlasy spamum než těch ostatních. A odchody z fora, já tomu moc nerozumim, nejste trochu "Zagorky" vždyť přece většina z nás nejsou žádný puberťačky aby se uráželi a odcházeli, protože někdo jinej je označil za chytráky nebo naopak za blbečky nad tohle se přece člověk kterej je natolik inteligentní, že si koupí BMW musí povznést, ne? Já tady měl konflikt vyvolanej pouze formou nikoli obsahem toho co sem napsal, sedět v hospodě tak by to ani nikdo tak nebral ale písemně to vyzní jinak, urovnali sme to ale během 1 příspěvku a teď už vim, že ne každej hned pochopí co tim chtěl básník říci a neni to tim, že by byl blbej, ale třeba má jen jinej smysl pro humor nebo je zvyklej na trochu uhlazenější styl. Věřim taky, že je to i náladou ve který člověk je když ten příspěvek píše a dalšíma věcma. Takže Vy co se chcete hned odhlašovat kašlete na to vždyť si nepíšete jen mezi sebou, ale i ostatní lidi z toho čerpaj a každej příspěvek k tématu je přínos. A navíc my ostatní Vás máme rádi.
Jen na to téma dodám, že pokud někdo za noc dokáže napsat dvě stránky příspěvků - a není k tomu potřeba deset lidí, tak není po pár dnech v moci moderátora, všechny fóra čistit a lidi upozorňovat, banovat apod. Nikdo to nedělá jako práci, máme na to hodinku apod.
U sebe to cítím teď trošku jako zanedbání, to se týká i motorkářů a obou BMW klubů ale ráno dvě hodiny dělám maily, pak celý den prodejna (je sezóna a tím pádem fakt frmol) a po večerech zase maily, web atd. V zimě to šlo ale teď mají prioritu návštěvy na prodejně, to je jasný.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Jeste nedavno jsem si myslel,ze nejlepsi je nechat tomu uplnou volnost.Cim dele zde jsem,tim vic menim nazor.Nekdy je tech vlaken o nicem fakt moc.Taky nejsem svatej a obcas vlozim obrazek nebo napisu neco co se vsem nemusi libit.Ale snad je to jeste v unosne mire.Ale mozna by bylo dobry,kdyby administrator po urcite dobe cele vlakno,ktere bylo mimo motorky treba cele smazal.Mohl by pred nej dat treba vykricnik a kazdej by vedel,ze treba vlakno za 10dnu zmizi.Potom kdyz by clovek zpetne hledal neco prinosneho,tak by se nemusel prohrabavat tolika smetim.Mozna by taky pomohlo,kdyby nas upozornil primo treba administrator,at konkretni clovek brzdi treba s nejakejma obrazkama,nebo psanim nevhodnych prispevku atd.Od administratoru by to vetsina vzala.Kdyz to napise beznej clen,tak jsou z toho akorat hadky. Ale i pres to vsechno je tenhle web super a ja nikam neodchazim.Kam taky?Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Jeste nedavno jsem si myslel,ze nejlepsi je nechat tomu uplnou volnost.Cim dele zde jsem,tim vic menim nazor.Nekdy je tech vlaken o nicem fakt moc.Taky nejsem svatej a obcas vlozim obrazek nebo napisu neco co se vsem nemusi libit.Ale snad je to jeste v unosne mire.Ale mozna by bylo dobry,kdyby administrator po urcite dobe cele vlakno,ktere bylo mimo motorky treba cele smazal.Mohl by pred nej dat treba vykricnik a kazdej by vedel,ze treba vlakno za 10dnu zmizi.Potom kdyz by clovek zpetne hledal neco prinosneho,tak by se nemusel prohrabavat tolika smetim.Mozna by taky pomohlo,kdyby nas upozornil primo treba administrator,at konkretni clovek brzdi treba s nejakejma obrazkama,nebo psanim nevhodnych prispevku atd.Od administratoru by to vetsina vzala.Kdyz to napise beznej clen,tak jsou z toho akorat hadky. Ale i pres to vsechno je tenhle web super a ja nikam neodchazim.Kam taky?
podle mne je vyhledavani ve forech obecne problem...
v tomhle by pomohlo to hlasovani o prispevcich, pripadne wiki...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To:Emilio-omlouvam se za "Cikli" správně tedy Cicli ovšem né tobě ale Ciclimu za pokažený nick.
K tobě jen toto,zřejmě jsi nepochopil (nebo záměrně nechtěl),že Bystřickeho kufry tu asi nikomu nevadí to si myslím je k věci na tomto webu a je to kolem BMW GS. Ovšem obrázky a komentáře o š*kajících koliích a veřejnejch záchodcích somálský vesnice asi né že??? Toť vše a měj se pěkně.
kendy napsal:
Ty lidi se snad nepoučí
Plácněte je zas přes prsty
Cestování - Tuzemsko - Cestování lodí
Zřejmě někdo pořád nechápe proč sem všichni chodíme :(
hele promin, ale co mas za problem? Ja uz fakt nevim, co vsechno komu a jak vadi :|
Je to zamichany v threadu s technikou? Pisu sem ja nebo remus JEN offtopicy? Navic lodareni a motorkareni se evidentne PROLINA... (hracky :)
...apropo.. planuju na pristi rok jezdit na STREDECNICH MOTORKARSKYCH SETKANICH (nechces radeji nekdy dorazit) lodi na jidlo... takze to uplnej OT stejne neni.
-
mas datum registrace: 06. březen 2008, od te doby 67 prispevku.. to je cca jeden tydne? To je fakt hodne...
Proc mne to dozralo? Protoze je tu chvili klid... ale STEJNE to nekterym nestaci. Tak uz fakt nevim.
Upravil hicks dne 21.04.2009 14:06
17 cm
kendy napsal:
Ty lidi se snad nepoučí
Plácněte je zas přes prsty
Cestování - Tuzemsko - Cestování lodí
Zřejmě někdo pořád nechápe proč sem všichni chodíme
hele promin, ale co mas za problem? Ja uz fakt nevim, co vsechno komu a jak vadi
Je to zamichany v threadu s technikou? Pisu sem ja nebo remus JEN offtopicy? Navic lodareni a motorkareni se evidentne PROLINA... (hracky
...apropo.. planuju na pristi rok jezdit na STREDECNICH MOTORKARSKYCH SETKANICH (nechces radeji nekdy dorazit) lodi na jidlo... takze to uplnej OT stejne neni.
-
mas datum registrace: 06. březen 2008, od te doby 67 prispevku.. to je cca jeden tydne? To je fakt hodne...
Proc mne to dozralo? Protoze je tu chvili klid... ale STEJNE to nekterym nestaci. Tak uz fakt nevim.
Je to zamíchany ..... - Už je vše jasné
...apropo.. - Jsem moc nepochopil Ale pokud budou a mě vzdálenostně dostupné tak bych se zajel podívat a pokecat
mas datum reg..... - Myslíš že kvantita je kvalita?
Proc mne to.... - Tyhle stránky byli asi založený za nějakým účelem proč se ho nedržet? Pokud se chce někdo ventilovat svoje myšlenky,tak at třeba píše blogy nebo se hádá s pitomcema na diskuzích na webu nejmenovaných novin.
Nechtěl jsem napřed k těmto věcem psát vůbec nic, ale ... Neber to osobně, každý ví a měl by si to uvědomit Ahoj
kendy napsal:
Je to zamíchany ..... - Už je vše jasné
...apropo.. - Jsem moc nepochopil Ale pokud budou a mě vzdálenostně dostupné tak bych se zajel podívat a pokecat
mas datum reg..... - Myslíš že kvantita je kvalita?
myslim, ze urcita kvantita jest v jistem ohledu i kvalitou... ale urcite doraz. Muzes napsat roman na dve A4ky?
Proc mne to.... - Tyhle stránky byli asi založený za nějakým účelem proč se ho nedržet? Pokud se chce někdo ventilovat svoje myšlenky,tak at třeba píše blogy nebo se hádá s pitomcema na diskuzích na webu nejmenovaných novin.
Nechtěl jsem napřed k těmto věcem psát vůbec nic, ale ... Neber to osobně, každý ví a měl by si to uvědomit Ahoj
"Vítejte na nekomerčních komunitních stránkách "BMW GS Site", které jsou zaměřené na skvělé motorky BMW řady GS. "
na titulce neni napsano, ze se jedna o encyklopedii. Ja proste razim nazor, ze bez urciteho mnozstvi OT to proste nejde.. protoze zrovna ty myslim casto utuzuji tu... komunitu.
Treba az jednou mozna uvidis Remusuv clun, tak mezi reci se dozvis i neco o 1100ce v maroku a zkusenostech atd...
Upravil hicks dne 21.04.2009 14:47
17 cm
Opravte mě jestli se pletu, ale... Myslím si, že určitý balast tady na některých vláknech prostě patří k věci. Pokud jen člověk prahne po technických údajích tak od toho jsou manuály kde prostá řeč čísel a postupy dá jednomu návod jak co kam přišroubovat. což je jistě dobře. Každý to jednou za čas potřebuje a i já jsem zde tyto informace využil ke spokojenosti. Nechápu však lidi kteří chtějí jak tu bylo řečeno komunitní server oprostit od živočišnosti a živelnosti tohoto fora na sterilní magazín o šroubkách a matičkách. Na druhou stránku, ale mám zase problém s tím, že když se snažím něco najít odbornějšího je to obaleno souložícími psi a podobně... Nicméně tomuto se zasměju... podívám se na to z nadhledu a najdu si co potřebuju a není mi líto těch dvou minut co jsem se prokousával forem, jakoby na víc protože to dělá tohle forum vyjímečným. Alespoň s dopasavad dobrými vztahy, vstřícností a pocitu sounáležitosti mezi uživateli. V tom je myslím jeho největší deviza. Chce to chladnou hlavu. Asi by bylo fajn kdyby se diskuze vedla striktně podle toho jak se vlákno jmenuje... Ale přece nebyla by škoda přijít o tu omáčku a šťávu v něm??? Apeluji na všechny... Nechme těch svárů a hodmě to za hlavu... registrace nerušme. Vyjadřujme se v mezích slušnosti a neosočujme se... a pojďme spolu zase vycházet. Rýpání není urážka když se drží v jistých mantinelech a myslím, že pokud si někteří z nás sáhnou do svědomí, věřím ,že jim dojde že něco už přestřelili. Holdujeme koníčku co se jmenuje GS... což je jistě i kus životního stylu a filozofie. A proto si myslím, že loď není vůbec off-topic jak by se mohlo zdát... stejně jako výběr stanu... spaní pod širákem a například focení apod. protože to "GS životu" patří. A proto jsem rád že jsem jejím členem. Nedělejme z GS fora jen koutek pro technokraty ale pro LIDI... s koníčky a zálibami... A jako takový se tu nadále scházejme... Díky za pozornost, ale měl jsem potřebu něco k tomu napsat jako řadový uživatel GS fora. BTW: těším se na vás.. Na všechny u Vevise.
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
To Kendy:Jedinou chybu,kterou Remus mozna udelal je,ze to mohl dat spis do volne diskuse.Jinak taky nevim co ti vadi.Jsou zde vlakna o autech,o modelech a bylo zde fakt dlouhe vlakno o fotografovani nad kterym se nikdo nepozastavil.Nekdo pouziva motorku k tomu aby nekam zajel udelat peknou fotku,nekdo ma zas nekde kotvit lodku a jede k ni na motorce.Proc ti nevadilo treba Aldovo jezdeni ve Ferrari na okruhu?Jak to souvisi s motorkama? Hicks ti chtel naznacit,ze pokud kazdej napise jeden prispevek tejdne,tak si moc nepocteme.A kdyz nekdo pise tech prispevku vic,tak se zas asi vsechno nelibi vsem.Pravda je ,ze cpat sem kazdou blbost je nesmysl,ale kazdou i v celku normalni vec kritizovat a sam psat minimalne asi taky.
To Rybiz:Teprve ted ctu tvuj prispevek a .Ale kdyz uz jsem ten svuj napsal,tak to mazat nebudu.
Upravil vevis dne 21.04.2009 16:27
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio slovo chlapa ! Doufal jsem že k tomu najdete oba, nebo jen jeden, vnitřní sílu a jsem velice mile překvapen, žes první to učinil právě Ty. Byl bych velmi rád, kdyby i druhá strana udělala vstřícný krok , neboť jeho příspěvky jsem měl a mám velmi rád a chybí mi tu. Kluci, fakt zajeďte spolu do lesa a pak na pivsona a bude to happyend. Ale ve slušnosti hoši !
Také mi trvalo déle, než jsem se odhodlal omluvit se NP, do kterého jsem se v zimě navezl kvúli nějaké kravině s titulováním soudruh či co.....inu zima no.
Jinak lodě, ženský a kraviny jsem bez diskuze patří, jen když to nepřesáhne únosnou míru a úroveň nevkusu, teda dle mě.....
...kluci když si přečtete všechny příspěvky aníž by člověk hned vymýšlel co odpovědět na toto téma/vlákno tak zjistíte, že by se to tu rozdělilo na určité tábory...což NIKDO z nás nechceme že?!....proto si myslím, byť se budeme někteří z nás cítit omezeně, ale jak tu bylo už na fóru napsáno, TEMPO,KROK a SMĚR tohoto serveru udávají ADMINISTRÁTOŘI a myslím, že na nás je se zamyslet aby s námi neměli moc práce nás sekýrovat, tím nemyslím z toho udělat vojnu to bych nerad, ale nějaký řád tu být musí....a pokud se někomu podaří přestřelit nějaký příspěvek, tak se na to po chvíli podívejte-protože pokad je to mimo, je tu možnost ho upravit.... ..toť za mě....protože je to hodně opovídané téma v posledních dnech a čím víc názorů tím lepší si admini můžou vytvořit obrázek co lidé chcou...a oni jsou tu zase naopak pro nás bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
To: Emilio a Vevis....
Díky kluci... nechtěl sem tím co jsem napsal nějak moralizovat. Jako lumpárny jsou moje druhá přirozenost. Nicméně zde na foru se mi vždycky líbilo a líbí. hltám tu denně informace, zážitky a zkušenosti. Dá se říct, že to byl jeden ze stimulů proč jsem si pořídil GS. Protože mi přišlo, že je mi to tu mentalitou lidí i názorově blízko. (A taky jsem ho vždycky chtěl:-D) a to neustálý měření pinďourů na supersportařskejch forech se mi zajedlo. Jsem odchovanec sportovních motorek, ale duší outdoorista a GS mi přirostlo k srdci právě tím že spousta lidí tu má podobný zájmy a koníčky... O kterých se člověk rád něco nového dočte. Proto sem prostě off-topic patří... Protože sme to MY kdo dělá tohle forum tím čím je. Každý sme trochu jiný a měli bysme se vzájemně respektovat.Taková rodinka se, ale občas pohádá. pokud to pročistí vzduch tak jen dobře, ale nějakou patologickou nesnášenlivost prosím neeeee!!!!!
Jizvy dokazují, že se minulost stala....