Tak jsem si koupil krásnou štelovací ředičku od kluků z TT,ale jak to vypadá,mám smůlu. Nevím jak sundat starou ředičku,neboť te šroub, který ji drží nejde povolit (doufám, že je to klasika proti směru hod.ručiček). Navíc ten helmut přede mnou soe o to také pokoušel a imbus je poněkud ožvýkaný. Máte někdo nápad co s tím? Přkládám foto pro ilustraci. Móóóc všem děkuji.
slonci přiložený následující obrázek:
Použij klasický fígle -poklepat kladivem (často neučinné) ohřát a zkusit povolit(často velmi učinné) a nebo na tu hlavu šroubu něco navařit případně odvrtat.
jestli je imbus ozvejkanej tak skus torx musi bejt trochu vetsi nez je dira normalne ho tam narazit kladivem a povolit vetsinou to jde Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Pěkně pomalu ten šroub odvrtej a pak vytoč kleštěma . Blbě nato klepneš kladivem a praskne to a koukáš jak JOJO. ten šroub nebude nic specialního a koupí se v kdejakém spojováku! a určitě bude poctivě zalepenej v tom hliníhu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak jsem použil všechny možné metody a nakonec mi nezbylo nic jiného než vrtačka. Nějaký blb..c to zalepit modrým Loctitem nebo něčím podobným. Proboha proč???!!!
No, ale hotovo i nový šroub jsem sehnal ve spojovacích materiálech v Hostivaři.