Ahoj, rád bych se zeptal na tipy na trasu rakousko-Itálie kdy v sobotu teď odjezd a návart ve středu příští týden a žena chce navštívit benátky to je jediné místo, které víme 100%.
Moc děkuji za rady, případně nápad na trasu.
PS: kdyby se chtěl někdo přidat není problém.
Z Brna...? Pokud ano, tak jen hrubý "nástřel" směru, míst a cest (detaily si dohledej )
Krems - Mariazell (podél Salzy a Ennsu) - Sölkpass - Nockalm Strasse - Katschberg - Maltatal (MaltaHochalmStrasse-Kölnbrein Speicher) - Spittal an der Drau - Tarvisio ... Benátky
a zpátky podle chuti:
Cortina nebo Arabba (Sella Ronda) - Anterselva (Staller Sattel) - FelbernPass (GrossGlockner) nebo Spittal a.d.Drau - ....
...songs from the wood make you feel much better...
tak kdyz uz tam budes, tak sjed kousek dolu a Toskana, ne?
Siena, Florencie.. ponte Vecchio, Pallazo di Hixio a dalsi...
+ PISA
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no už jsme se dívali i na úplný jih itálie ale nevím zda bych chtěl jet jen na otočku a pořádně nic nevidět. Takže toskánsko má určitě šanci a pokud už tam budeme tak vezmeme neapol a řím
Ještě mi ted žena psala jestli nedáme francii ale tam jsem nebyl tak nevím
Upravil Thanos dne 10.10.2019 15:39
Jestli to dobre chapu tak na pet dni? To bych se do francie moc nehnal.
No planoval bych to dle pocasi, na passech uz bude kosa jak krava.
Splněný sen moje 1100GS
no upřímně taky se mi moc nechce. Raději bych dal jih i když osobně jih itálie taky moc nemusím ale třeba by vyšla ještě koupačka
jinak je to na 5dní v sobotu ráno výjezd a návrat ve středu. počasí by mělo vycházet lepší než na konci října proto tak na rychlo
Thanos napsal:
no upřímně taky se mi moc nechce. Raději bych dal jih i když osobně jih itálie taky moc nemusím ale třeba by vyšla ještě koupačka
jinak je to na 5dní v sobotu ráno výjezd a návrat ve středu. počasí by mělo vycházet lepší než na konci října proto tak na rychlo
5 dni? to je Neapol naprosto hranicni.
ten "uplny jih italie".. vis vubec, o cem mluvis? Vis jak daleko je Messina?
17 cm
Thanos napsal:
už jsem to odjel ale jeli jsme kudlu a jen opravdu na otočku proto bych dal max neapol
jestli jedes se zenou tak je tam nove bangladesskej tabor (cca 20 tisic kusu).. a radi by s.kali
17 cm
Thanos napsal:
děkuji za inteligentní příspěvek...
co je na s.kani neinteligentniho? kdyz uz jses tak hrr do "koupani v Neapoli"... a beres manzelku..
17 cm
https://www.google.com/maps/place/San+Boldo/@46.0847147,11.9709569,8.75z/data=!4m5!3m4!1s0x47791a956ce7949d:0xfeefc9ef4acbc76a!8m2!3d46.0000621!4d12.1666718?hl=cs
Tohle máš kousek od Benátek , jinak na 5 dní si toho bereš velké sousto. Je totiš nejen zima , ale taky brzo tma.
Benátky jsou hezký, ale nesměla by tam být miliarda turistů. V podstatě od mostu z nádraží (příjezd z Mestre) vás hrne dav okolo všech památek ve městě, trošku klidnější je to v bočních uličkách, kde ještě žije ten zbytek místních obyvatel, kterým neruply nervy. Podobný je to na lodích, který jezdí kyvadlově okružní trasy po těch ostrůvcích okolo (kde je toho taky dost k vidění). Jsem rád, že jsem to tam viděl, každopádně je to zážitek, ale už bych to příště asi nedal.
Tak jen, abyste ty Benátky zbytečně nehrotili, nemusí to být jen pozitivní zážitek, jak by člověk čekal.
Děkuji za tip san boldo pěkný nápad dáme - děkuji, jinak co se týče toho cíle-víceméně kam dojedeme tam dojedeme-není to niak hrocený a záleží na situaci
To Pivi: Benátky jsem navštívil a mám z toho úplně stejný pocity, ale manželka tam nebyla a letos když jsme jeli na kole do Grada tak nám už nezbyl čas je navštívit tak jsem si říkal že mimo sezonu atd by to mohlo být lepší-ne bez turistů ale lepší.
Kdyby jste meli ještě někdo nápad budu rád a to i za tipy na ubytování zatím máme 2 tipy na ubyt kolem benátek
Il Rifugio del Poeta
http://www.booking.com/Share-SCteQC