Ahoj, mám 1250 ve verzi HP a zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost se zvýšením řídítek o 40 mm (nejspíš by to byl Touratech). Mám 180 cm a jezdím s vyšší polohou sedla (pro mě lepší úhel kolen). Už vsedě bych snesl řídítka výš, ale rozhodně při jízdě vstoje. Mám ještě ostrý enduro a zvykl na vzpřímenější postoj, na GS jsem se standardní výškou řídítek dost předkloněnej. Jestli už jste to někdo o tolik zvedal, je tam dost rezerva v délce kabeláže? Výhledu na displej by to snad vadit nemělo.
Jen bacha na hadicky. Při 4 cm mi už při plném zatoceni táhly... nakonec sem dal jen 2cm a mám to u 1250GS tak tak. Stupacky mám snížené od Touratech a při 189cm je to akorát.
Tak jsem nakonec pořídil zvýšení o těch 40 mm od Touratechu a po cca 100 km hlásím, že paráda. Vestoje zásadní zlepšení, vsedě je to taková ležérnější poloha, nejde tolik váhy na řídítka a posed je prostě vzpřímenější. To mi ale nevadí, na báwu jezdím vyloženě kochačku, žádná střelba. Stupačky jsem nechal standard, sedlo je v nižší poloze, protože zvlášť ve dvou byla manipulace na místě už dost bídná. Co se týče hadiček a kabelů, žádnej problém, je tam dost velká rezerva.