nenašel by se, prosím, někdo okolo F-M, Ova apod s Interphonem 5 ?
Mám zmíněné F5MC a nenabíjí..mám bohužel jen nabíječku ala Jack 3,5mm a nemám tu větší..rád bych to zkusil, než ho pošlu pryč.
Případně pokud se někomu doma válí zbytečně, domluvili bychom se.
stejný problém mám u F5XT,přez jacka3,5 nenabíjí,přez ten hlavní v pohodě.Na helmě,kterou víc používám,a tudíž častěji dobíjím.Tak nepropadej panice.Nedávno jsem kobílek kupoval u Pardála asi za 250 KČ.Sice jsem ti nepomohl,ale nejsi v tom sám......
Já bych ho nejradši vyhodil je to už druhá jednotka, která nefunguje, jak má..ale říkám, pokud to bude nabíjet, dám tomu ještě šanci tak díky za zkušenost, zkusím to sehnat a uvidím.
Taky mi umřel konektor Jack pro nabíjení, na F5XT i F4XT, tak po 3-4 letech. Nabíjím tím plochým konektorem přímo na jednotce. Není to moc dobře udělaný, nejdřív to mělo vakl, dobíjení šlo jen v určité poloze a pak ta samička Jack celá vypadla.
Krizus napsal:
Taky mi umřel konektor Jack pro nabíjení, na F5XT i F4XT, tak po 3-4 letech. Nabíjím tím plochým konektorem přímo na jednotce. Není to moc dobře udělaný, nejdřív to mělo vakl, dobíjení šlo jen v určité poloze a pak ta samička Jack celá vypadla.
JoJo.. příště jdu do Číňana z Aliexpress, vydrží to stejně