chcem sa opýtať čo bolo také poruchove na týchto ročníkoch a aj aké boli zvolavačky na R 1200 R 2008. Budem rád aj keď mi odporučíte pneu na tento typ moto a prečo.
Pneu záleží jakej jseš střelec, na GS i Rku mám Metzeler tourance next na geso jsem si je koupil já **** a na Rku byly namontovaný při koupi.
Na suchu a čistý silnici dobrý za deště nejezdím ale zastavoval jsem na krajnici na drobným bordelu a jel jsem jak na sáňkách málem sem se posral, to se mě zatím na žádnejch jinejch pneu nestalo.
Nejlépe se mě jezdilo na Metzeler Tourance a Bridgestone Battlax BT 23.
A hlavně co jsem u jinejch moto neřešil spravný tlak v pneu, jinak se moto špatně vodí.
Upravil Kratkej dne 12.01.2020 16:42
Prosím vás ty ktorí máte R1200R najlepšie ročník 2008 vedeli by ste mi odmerať od podlahy po vrch nadobiek kde je brzdová kvapalina výšku. Koľko to je?
Ujo proč?Co pořád řešíš a měříš a zkoumáš,viete zkusenosti s predajcami Železný Brod ode mě 10 fotek,vinko,svolávačky,jsem myslel,že si už koupil tu levnou 2008 GSA od Sobka ze Železnýho Brodu a už bude klid,ne pokračujeme dál a jdeme měřit medvěda,teda pardon 1200 R od země po nádobky potom pod plexi, trošku podobná motorka jako 1200 GSA co se velikosti týčeDoufám,že už brzo něco koupíš,ale o tom pochybuju a těším se na další vlnu dotazů na další typ moto + kádrování prodejců.
Mě už,ale prosím nekontaktuj.
Upravil Bob dne 15.01.2020 08:34
Nápodobne...ak nemáš niečo adekvátne k téme. A k tomu čo si mi ponúkal k zakúpení sa ani nebudem vyjadrovať radšej, že sa.nehanbis...cista korózia...
Teba naozaj nemusia trápiť dotazy.
Upravil robozaho dne 15.01.2020 09:46
Ty máš max.koróziu v hlavě,jak psal zde kolega, vysírko obecné.Hledej dál a hlavně měřjseš typyckej kupec koupit nejlevnější na tipmoto,ale aby byla v zánovním stavu 12 letá motorka s 90000km,kterou jsi ani neviděl,,takže hledej na SK na motoride SK at si to s tebou užijou a zde neotravuj.
Upravil Bob dne 15.01.2020 15:35
Napíš Bob nech ti ich pošle ak budem mať odvahu a naozaj pošle to čo mne zvlášť rafy. Asi má inú predstavu o servisovanej moto v DE ako ja. No blbca môže robiť z niekoho neskúseného a nie zo mňa. A také servisné knižky čo on dáva k moto viem vytlačiť kopec...aj s peciatkami. Keď si človek potom overuje servis , tak v danom srvsie o moto ani nevedia alebo moto naposledy servisovana zpred 10 rokov!!!
Ďakujem ale neprosim!
Upravil robozaho dne 15.01.2020 11:58