Jako Aliexpress jde nahoru. Od bludiček jsme se dostali na světelný tok vyšší jak žárovka, ale v parabole to prostě nefunguje a asi ještě nějakou dobu fungovat nebude. Budeš oslňovat jak rallye auto.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Integrovanej CANbus ... omg. Co se týče LED žárovky, obyčejná potvora v řádu 200-300 nebrat,nemá to světelný výkon aby to nahradilo obyčejnou halogenku. Pak jsou zajímavější modely, přesně co zmiňuje Spitfire, tam je ta svítivost dokonce násobně větší, takže v tomhle směru pecka. Nevýhody jsou dvě, jednu už taktéž zmínil protože parabola je udělaná na nějakou ohniskovou vzdálenost, respektive na nějaké jedno konkrétní místo, kde je světelný bod, tak máš u LEDky trochu problém, protože to prostě není v tom samém místě, navíc takhle výkonná LEDka musí mít chlazení a protože tam není místo na pořádný pasiv, tak tam bude větrák, jinak by se utavila. To byl ten druhý problém :-) Jinak svítí to fakt pěkně, ale bohužel i tam, kam nemá, takže na silnici ne-e, mám celé LED světlo na 800GS a to je jiná, tam je ta geometrie fakt super, samotného mě to dost překvapilo. A k tomu CANbus, nemá to se sběrnicí nic společného, autor se ti tím snaží podsunout vyspělost oné žárovky a že to jakože nehlásí chybu "prasklá žárovka" to proto, že LEDka na stejný světelný výkon jako halogenka vezme několikanásobně menší proud a elektronika si myslím, že je prasklá žárovka, ale žádná datová komunikace tam není :-) prostě to jen měří odběr, ještě se rozlišuje studená a teplá diagnostika, ale to je jedno. U většiny obyčejných LEDek je to řešeno stupidním paralelním odporem, takže jednak přijdeš o jednu z velkých výhod LED - malou spotřebu a navíc získáš topení, který ti tu LEDku pošle časem do háje. Žárovky CANbud nebrat :-D To když už musíš, tak odpor externě, ale stejně je to zlo.
Funguje ale vejde se jen do hlavního světla do dálkového ne, je to ale žárovka za 1300kc s chlazením. V noci jsem ještě nejel ale když se postavím proti tak neosilnuje